Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,024,632
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Siftah parası
İşyerime abone olan dilenciden kurtulmak için "Dükkana ilk giren sensin. Siftah yok, bir siftah at!" dedim. "Ciddi mi diyon abi? Atayım vallahi. Bizim gene kira derdi falan yok, ne toplarsak bereket versin diyoz, sizin işiniz daha zor. Allah yardımcınız olsun." dedi. Kendime bir acıdım bir acıdım, sormayın gitsin. Adam beni bunalıma soktu yahu!

Etiketler

Konuya gecikmiş cevap için özür dilerim, iş güç yoğunluğu...

Bakıyorumda konuda adı geçen GEYİK baya bir meşhur olmuş sanırım burada yapılan muhabbette bakılırsa

Aslında olay 1997 yılının şubat ayında bir köy kahvesinde başladı...(kötü bir örnek olacak ama ) yürüyüşe çıkacağımız sabahın akşamı nasıl olduysa bira vee alkolün etkisi ile sabahlamış bulduk kendimizi, uykusuzluk ve alkolün vermiş olduğu mayhoşluk bizi çeşitli esprilere yönlendirdi zaten topu topu 3 kişiydik (BESİM-ORHAN ve bendeniz ŞERİF) aklıma ilk olarak B.O.Ş Dağcılık geldi, baktım ki bu saatten sonra bizlerde o kafa ile ne dağ kaldı nede yürüyüş bizde her zaman ki gibi konuyu GEYİğe sardık ,o saatten sonrasıda malum işte...İsminden(B.O.Ş) anlaşılacağı üzere aslında adı bile bir GEYİK konusu...
Aslında daha çok AYI görüyoruz ama dağlarda değil, bu ayılar yaşamlarını yollarda ve şehirlerde sürdürüyorlar ...

Not: Forumda bulunan arkadaşlar bu yazdıklarımı ciddiye almasınlar maksadımız GEYİK...

yookk yookkk asla böyle bişey olamaz , daha agresif bir geyik lazım...

Sen ne iş yapıyordun.??

İstifa mı ettin.??
Odun kesmeye biraz değişiklik katmak istemez misin.?

;D

Ne yövmiyesi ???

Karın tokluğuna sadece.

Çalışma sonrası kumanyanızın görüntüsü ;

arwin' Alıntı:
dönmede sevindim murat

Bende bende. Açıklama yaptığın yazıdaki linki bi tıkladım oku oku bitmiyor boşver dedim bakmadımı iki gündür ama bugün konuya dahil oldum Mert, Murat karıştırmıştım yaşlanmadım ama yogunlukta oluyor böyle şeyler.