KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben güneşten yandım kollarım ve yüzüm hafif acıyor offroad yarış parkuru çok zorluydu direksiyon da fazlasıyla yordu ama bu zevk hiçbirşeye deyişilmez. Ferdane Ankarada görüşmedik ama orda görüğtük ve canlı canlı tanıştık. 8) 8) 8) Birçok arkadaşı bulduk bir okadarınıda bulamadık.
evet figo,festival sayesinde yüzyüze tanışma imkanı bulduk.bu arada seni offroad yarşına girdiğin ve gösterdiğin performans için tebrik etme imaknı bulamdıgımı hatırladım.offroad ilk defa canlı olarak sseyretme imkanı buldum,çok heyecanlıymış.dün dönmeden de fatih'in yardımıyla offroad alanının bana uygun yerlerinde gezme imkanı buldum,kütük ve çukurları geçtim;göründüğünden daha da zormuş,çukurlar devasaymış.ama yarış anında yüzlerinizdeki ifade çok güzeldi
fatocugum bir daha ki sefere sende katıl,seninle kano yarışmasında birlikte yarışalım
figo' Alıntı:
Ben güneşten yandım kollarım ve yüzüm hafif acıyor offroad yarış parkuru çok zorluydu direksiyon da fazlasıyla yordu ama bu zevk hiçbirşeye deyişilmez. Ferdane Ankarada görüşmedik ama orda görüğtük ve canlı canlı tanıştık. 8) 8) 8) Birçok arkadaşı bulduk bir okadarınıda bulamadık.