KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
TezzMertek tarafından yayınlanan karpuz resimlerinden sağ taraftakine bakınca zor tuttum kendimi gülmemek için,Murat kusura bakmada onun kelek olduğu belli baksana nasıl sırıtıyor
TezzMertek tarafından yayınlanan karpuz resimlerinden sağ taraftakine bakınca zor tuttum kendimi gülmemek için,Murat kusura bakmada onun kelek olduğu belli baksana nasıl sırıtıyor
merhaba arkadaşlar tekırdag taraflarında tatıl yapılabılecek uygun kıralık yazlık
ya da tatıl için istanbula yakın bıryerler bılıo muusnz önerebılecegınz yardımcı olabılecegınz
Süha, akşama eve gidince ben bir sorayım bakalım annemlere bizim bahçeye karpuz ekmişler mi, ektilerse, olunca sana kargoyla göndercem, söz... ;D ;D ;D
merhaba arkadaşlar tekırdag taraflarında tatıl yapılabılecek uygun kıralık yazlık
ya da tatıl için istanbula yakın bıryerler bılıo muusnz önerebılecegınz yardımcı olabılecegınz
benim bildiğim güzel yerler var istanbula yakın fgnn,fakat daha detaylı açıklama istersen,sana ne diye hitap edelim,fgnn mi diyelim yoksa Madenci tarzında enterasan bir şeylerde olabilir