Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,059,984

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
Süha, akşama eve gidince ben bir sorayım bakalım annemlere bizim bahçeye karpuz ekmişler mi, ektilerse, olunca sana kargoyla göndercem, söz... ;D ;D ;D

teşekkür ederim Fatoş,yalnız ikaz et kargoculara üzerine kırılabilir diye yazı yapıştırsınlar,aksi takdirde bütün emekler boşa gidebilir

Ya kargocular yerse , bak bu da olmadı, iyisi mi ben başka bir yol düşüneyim. Ben durumu netleştirene kadar sen Murat ın karpuzuyla idare et... ;D

ya arkadaşlar sizin de dikkatiizi çekti mi,fgnn adlı arkadaşın kedisinin ne biçim gözleri var öyle,cinsi ne onun acaba?

bu kedide çekirdeksiz karpuz misali bi acayip,sakın kızma fgnn ama nerden buldun o kediyi öğrenebilir miyiz,uzaylı kedi mi o yoksa

arkadaşlar TezzMertek'in karpuzlarından sağ taraftakini alın,fgnn'nin kedisinin yanına koyun,başka bir şey demiyorum,bugünlük benden bu kadar,forumdaki herkese saygılar

ferdane gül' Alıntı:
gelmemle gitmem bir oldu,şimdi de zaten mesai bitti.rahatım...nasılsın fatoş,kim var bilmiyorum herkes iyi mi?

Şükür canım, Süha sağolsun moral depomuz ;D

Benim de mesai bitmek üzere, herkese iyi akşamlar diliyorum ...

Günaydın Arkadaşlar.

Figen'in kedisi yeni pişmiş ciğerleri daha iyi görebilmek amacı ile gözünü 8 açmış sadece.
;D

Günaydın arkadaşlar

TezzMertek emin misin öyle olduğuna,sanki bana daha farklı bir şeyler varmış gibi geliyor,baksana nasıl bakıyor