Bak Süha burada iki satır yazmakla dostunu düşmanını seçemezsin.İnsanları da Sühacılar ve Sühacı olmayanlar diye ikiye bölme istersen.
Ortama ayak uydur aynı askerlik gibi ne öne çık ne geride kal..
Süha bey diyorum cinsiyetiniz bile belli değil. Nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum yaşınız belli değil.Lütfen seviyeli olun yazışma tarzınız hiç benimsenecek tarz değil..Saygıyla...
Süha bey diyorum cinsiyetiniz bile belli değil. Nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum yaşınız belli değil.Lütfen seviyeli olun yazışma tarzınız hiç benimsenecek tarz değil..Saygıyla...
Süha çekimser derken derken birbirimizi tanımıyoruz. Senin için kılıç çekip akıncı mı olayım. Dün ve bugün Gürkan olayı yaşandı.
Daha önce yaptığın gibi çırağının üstüne attın. Herkesin sana anlayışlı olmasını bekliyosun ama aynı anlayışı sen ne kadar gösterebiliyosun.
Bence insanlar yaptığının arkasında durabilmeli.... Bu da biraz ciddiyet ister sanıyorum..
Süha bey forum yazısı silinme olayını okudum ve ondada samimi bulmadım sizi.Ben seviyeli olduğu için bu forumdayım,moderatörlere gelince gerekmi var herkes kendisinden sorumludur sosyal bir topluluk burası.Geyik olayına herkes sıcak bakar ama onunda ölçüsü olmalı diye düşünüyorum.Saygıyla...