figo TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 916 Tepkime Puanı 0 Yer A N K A R A Web www.defineyeyolculuk.com 28 Haz 2009 #10,737 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam Ferdane ben burdayım ama kısa süreliğine hafta sonu malum erken kapatıyoruz dükkanı sen nasılsın bakalım bu güzel pazar günü.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam Ferdane ben burdayım ama kısa süreliğine hafta sonu malum erken kapatıyoruz dükkanı sen nasılsın bakalım bu güzel pazar günü.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Haz 2009 #10,738 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ferdanemmmm hoş geldin de nasıl geldin, hangi kahveyi bastın? ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ferdanemmmm hoş geldin de nasıl geldin, hangi kahveyi bastın? ;D ;D ;D
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,739 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) canım merhaba ,dayanamadım,evden kaçıp 2 km uzaktaki cafeye geldim ekiNoks' Alıntı: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ferdanemmmm hoş geldin de nasıl geldin, hangi kahveyi bastın? ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) canım merhaba ,dayanamadım,evden kaçıp 2 km uzaktaki cafeye geldim ekiNoks' Alıntı: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ferdanemmmm hoş geldin de nasıl geldin, hangi kahveyi bastın? ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Haz 2009 #10,740 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ay ne iyi ettin , misafirin geldi mi?
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,741 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 3.kere sana cevap yazıyorum gelmiyor çok ilginç fatoşa cevap gidiyor figo' Alıntı: Selam Ferdane ben burdayım ama kısa süreliğine hafta sonu malum erken kapatıyoruz dükkanı sen nasılsın bakalım bu güzel pazar günü. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 3.kere sana cevap yazıyorum gelmiyor çok ilginç fatoşa cevap gidiyor figo' Alıntı: Selam Ferdane ben burdayım ama kısa süreliğine hafta sonu malum erken kapatıyoruz dükkanı sen nasılsın bakalım bu güzel pazar günü. Genişletmek için tıkla ...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Haz 2009 #10,742 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D Fatoş farkı ;D ;D ;D ;D
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,743 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) pes ettim Ömer direkt cevap yazacagım,iiiyim tatile geldim 5 gün izin alıp.forum bagımlılık yapıyor,aklım kaldı üstümde gezenbilir tişörtü ve şapkası var
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) pes ettim Ömer direkt cevap yazacagım,iiiyim tatile geldim 5 gün izin alıp.forum bagımlılık yapıyor,aklım kaldı üstümde gezenbilir tişörtü ve şapkası var
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,744 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ıstanbuldan misafirler 5 ten sonra gelirler.sanırım benden önce eve varırlar
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ıstanbuldan misafirler 5 ten sonra gelirler.sanırım benden önce eve varırlar
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Haz 2009 #10,745 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Orda havalar nasıl? Bizde feci gökgürültüsü ile yağmur vardı, yeni kesildi...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Orda havalar nasıl? Bizde feci gökgürültüsü ile yağmur vardı, yeni kesildi...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,746 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ben bugün açık oldugunuzu bilmiyordum birgün hacerle gelecegiz yanına figo' Alıntı: Selam Ferdane ben burdayım ama kısa süreliğine hafta sonu malum erken kapatıyoruz dükkanı sen nasılsın bakalım bu güzel pazar günü. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ben bugün açık oldugunuzu bilmiyordum birgün hacerle gelecegiz yanına figo' Alıntı: Selam Ferdane ben burdayım ama kısa süreliğine hafta sonu malum erken kapatıyoruz dükkanı sen nasılsın bakalım bu güzel pazar günü. Genişletmek için tıkla ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,747 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) burada bulutlu ve nemli,ama annemin zoru ile denize girdim ,,,,tabiiii buz gibiydi,çanakkale sonuçta ekiNoks' Alıntı: Orda havalar nasıl? Bizde feci gökgürültüsü ile yağmur vardı, yeni kesildi... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) burada bulutlu ve nemli,ama annemin zoru ile denize girdim ,,,,tabiiii buz gibiydi,çanakkale sonuçta ekiNoks' Alıntı: Orda havalar nasıl? Bizde feci gökgürültüsü ile yağmur vardı, yeni kesildi... Genişletmek için tıkla ...
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 28 Haz 2009 #10,748 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Orda havalar nasıl? Bizde feci gökgürültüsü ile yağmur vardı, yeni kesildi... Genişletmek için tıkla ... uzun sürdümü Fatoş hanım.Bana en güzel haber bu küçük bir zeytinliğim var Çeşmelide
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Orda havalar nasıl? Bizde feci gökgürültüsü ile yağmur vardı, yeni kesildi... Genişletmek için tıkla ... uzun sürdümü Fatoş hanım.Bana en güzel haber bu küçük bir zeytinliğim var Çeşmelide
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Haz 2009 #10,749 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben kapatıyorum şimdilik , misafir geldi... Ferdanem anneciğine çok selamlar, iyi tatiller sana. Figo kardeş, sen de kendine iyi bakasın ... İyi günler...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben kapatıyorum şimdilik , misafir geldi... Ferdanem anneciğine çok selamlar, iyi tatiller sana. Figo kardeş, sen de kendine iyi bakasın ... İyi günler...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 Haz 2009 #10,750 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) güle güle fatoş,kendine iyi bak ekiNoks' Alıntı: Ben kapatıyorum şimdilik , misafir geldi... Ferdanem anneciğine çok selamlar, iyi tatiller sana. Figo kardeş, sen de kendine iyi bakasın ... İyi günler... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) güle güle fatoş,kendine iyi bak ekiNoks' Alıntı: Ben kapatıyorum şimdilik , misafir geldi... Ferdanem anneciğine çok selamlar, iyi tatiller sana. Figo kardeş, sen de kendine iyi bakasın ... İyi günler... Genişletmek için tıkla ...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Haz 2009 #10,751 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) anerkad' Alıntı: uzun sürdümü Fatoş hanım.Bana en güzel haber bu küçük bir zeytinliğim var Çeşmelide Genişletmek için tıkla ... Engin abi çok uzun sürmedi ama yoğun yağdı... Size de iyi günler diliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) anerkad' Alıntı: uzun sürdümü Fatoş hanım.Bana en güzel haber bu küçük bir zeytinliğim var Çeşmelide Genişletmek için tıkla ... Engin abi çok uzun sürmedi ama yoğun yağdı... Size de iyi günler diliyorum.
figo TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 916 Tepkime Puanı 0 Yer A N K A R A Web www.defineyeyolculuk.com 28 Haz 2009 #10,752 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ferdane gül' Alıntı: ben bugün açık oldugunuzu bilmiyordum birgün hacerle gelecegiz yanına Genişletmek için tıkla ... Özür özür özür müşterilerden başımı alamadım gerçekten sana yazdım ve daha sonra şimdik yazıyorum kızma sana yokluğumu aratmamış Fatoş.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ferdane gül' Alıntı: ben bugün açık oldugunuzu bilmiyordum birgün hacerle gelecegiz yanına Genişletmek için tıkla ... Özür özür özür müşterilerden başımı alamadım gerçekten sana yazdım ve daha sonra şimdik yazıyorum kızma sana yokluğumu aratmamış Fatoş.