KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Annem
Hızlı hızlı ayakkabılarını giymeye çalışırken bana sesleniyor; ''Ben 5 dakikalığına komşuya gidiyorum, yarım saat sonra yemeği ocaktan almayı unutma sakın!"
Haftasonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma "Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?" diye sordum. Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi; "Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de. Ama senin kadar güzelini görmedik!"
Mesai saati içerisinde bizim abiler tabii araziye çıkıyorlar çalışmaya. Ben de çalışmalarla ilgili bilgi almak için aradığımda biri diyor ki " Ben köprü altındayım, diğeri ben de köprü üzerindeyim, herşey normal, sadece TIR cılar yanımızdan geçerken dat dat diye korna yapıyolar, bıyıklı mıyıklı ayırmıyorlar" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hava Yollarında yemek servisi zamanı. Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:- Yemek ister misiniz efendim?Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı:- Seçeneklerim neler?Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu:- Evet veya hayır.
Kamyon sürücüsü "Dikkat, alçak köprü." İkaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:- Köprüye sıkıştınız, he?Sürücü canı burnunda homurdandı:- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.
Kamyon sürücüsü "Dikkat, alçak köprü." İkaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:- Köprüye sıkıştınız, he?Sürücü canı burnunda homurdandı:- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.
Süpermiş ya
İster Fıkra,ister hikaye veya gerçek ama orada hazır cevaplığin yeri gelince, nasıl bir sanatsallık ifa ettiğine örnek ''mazot bitmiş''
süper yani
Yolda ikaz edilecek bir durum varsa biz yaparız o uyarıyı, onlar da bize uymak zorunda ama tabii yol çalışmalarından ötürü yol kapatılıyor diye de bizimkileri selamlıyor olabilirler ;D