TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 1 Tem 2009 #11,057 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) gulsahgulteki' Alıntı: bana sürekli mail geliyor istemiyorum buraya gelsin ist,yorum Genişletmek için tıkla ... Bu sayfayı ziyaret ettiğiniz an otomatikman abone oluyorsunuz. Forum haberdar edilme ayarlarınızı düzenlemeniz lazım Profil sayfasından .
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) gulsahgulteki' Alıntı: bana sürekli mail geliyor istemiyorum buraya gelsin ist,yorum Genişletmek için tıkla ... Bu sayfayı ziyaret ettiğiniz an otomatikman abone oluyorsunuz. Forum haberdar edilme ayarlarınızı düzenlemeniz lazım Profil sayfasından .
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 1 Tem 2009 #11,058 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) gulsahgulteki' Alıntı: tmm geli,yor ama sizlerin yaz<dıkları bazen geliyor sürekli f5 yapıyorum ama yok gelmiyor neden Genişletmek için tıkla ... Bekle gelir...Gülsah..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) gulsahgulteki' Alıntı: tmm geli,yor ama sizlerin yaz<dıkları bazen geliyor sürekli f5 yapıyorum ama yok gelmiyor neden Genişletmek için tıkla ... Bekle gelir...Gülsah..
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 1 Tem 2009 #11,059 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: 65 Yaşında hayatının baharında, ihtiyar delikanlı olmak istiyorsun sanki Hakan Oysa sen 35 yaşında ya varsın ya da yoksun sanki ;D Genişletmek için tıkla ... İşte gerçek dost...Zerrin iyiki varsın..... TezzMertek sana itaf olunur...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ceranus' Alıntı: 65 Yaşında hayatının baharında, ihtiyar delikanlı olmak istiyorsun sanki Hakan Oysa sen 35 yaşında ya varsın ya da yoksun sanki ;D Genişletmek için tıkla ... İşte gerçek dost...Zerrin iyiki varsın..... TezzMertek sana itaf olunur...
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 1 Tem 2009 #11,060 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: Abi bak ben Abi diyorum onlar senin kadar yürüyüp tırmansınlar dede demeye bile dermanları kalmaz. Merak etme sen.. Genişletmek için tıkla ... Ahmet te diğer gerçek dost...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: Abi bak ben Abi diyorum onlar senin kadar yürüyüp tırmansınlar dede demeye bile dermanları kalmaz. Merak etme sen.. Genişletmek için tıkla ... Ahmet te diğer gerçek dost...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 1 Tem 2009 #11,061 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hakan.kavakli' Alıntı: İşte gerçek dost...Zerrin iyiki varsın..... TezzMertek sana itaf olunur... Genişletmek için tıkla ... Ama Zerrin 35 yaşındasın derken bir ayağın çukurdadır demek istiyor. Dedelik durumu nedeni ile farkedemiyorsun. ;D Ne demiş şairimiz; "Yaş 35 yolun yarısı eder , Ayağmız yavaştan çukura girer." ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hakan.kavakli' Alıntı: İşte gerçek dost...Zerrin iyiki varsın..... TezzMertek sana itaf olunur... Genişletmek için tıkla ... Ama Zerrin 35 yaşındasın derken bir ayağın çukurdadır demek istiyor. Dedelik durumu nedeni ile farkedemiyorsun. ;D Ne demiş şairimiz; "Yaş 35 yolun yarısı eder , Ayağmız yavaştan çukura girer." ;D ;D
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 1 Tem 2009 #11,062 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat sen şansını çok zorluyorsun bilesin ;D ;D ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 1 Tem 2009 #11,063 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) En genci ben mi oluyorum bu arada ;D
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 1 Tem 2009 #11,064 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Ama Zerrin 35 yaşındasın derken bir ayağın çukurdadır demek istiyor. Dedelik durumu nedeni ile farkedemiyorsun. ;D Ne demiş şairimiz; "Yaş 35 yolun yarısı eder , Ayağmız yavaştan çukura girer." ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ceranus' Alıntı: Murat sen şansını çok zorluyorsun bilesin ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Şeytan diyor atla git Egenin incisi İzmir'e...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Ama Zerrin 35 yaşındasın derken bir ayağın çukurdadır demek istiyor. Dedelik durumu nedeni ile farkedemiyorsun. ;D Ne demiş şairimiz; "Yaş 35 yolun yarısı eder , Ayağmız yavaştan çukura girer." ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ceranus' Alıntı: Murat sen şansını çok zorluyorsun bilesin ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Şeytan diyor atla git Egenin incisi İzmir'e...
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 1 Tem 2009 #11,065 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: En genci ben mi oluyorum bu arada ;D Genişletmek için tıkla ... Murat bilir.....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: En genci ben mi oluyorum bu arada ;D Genişletmek için tıkla ... Murat bilir.....
balarısı Öyle yürüyeceğim ki yollar aşınacak..! Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer Sinop 1 Tem 2009 #11,066 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam arkadaşlar Bir adım bile atamadan gezenbilirdeyim.. yani hala ben bilmem gezenbilir durumu. Sizler nasılsınız?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam arkadaşlar Bir adım bile atamadan gezenbilirdeyim.. yani hala ben bilmem gezenbilir durumu. Sizler nasılsınız?
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 1 Tem 2009 #11,067 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ümmühan, teşekkürler bizlerde iyiyiz, hala festival havamız var
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ümmühan, teşekkürler bizlerde iyiyiz, hala festival havamız var
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 1 Tem 2009 #11,068 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) En gencimiz Ankara dandı. Atla gel İzmir'e bir Bozdağ yapalım seninle.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) En gencimiz Ankara dandı. Atla gel İzmir'e bir Bozdağ yapalım seninle.
gulsahgulteki Kamp I Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 Yer Kayseri 1 Tem 2009 #11,069 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) slm hoşgeldiniz
ualkan Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 1 Tem 2009 #11,070 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin-ahmet, biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin-ahmet, biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 1 Tem 2009 #11,071 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Ümmühan. Hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun forumda. PC kilitlenme aşamasında bir aç kapa yapayım ben.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Ümmühan. Hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun forumda. PC kilitlenme aşamasında bir aç kapa yapayım ben.
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 1 Tem 2009 #11,072 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ualkan' Alıntı: arwin-ahmet, biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim... Genişletmek için tıkla ... Olur mu Abi ya .. Hep beraber inşallah..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ualkan' Alıntı: arwin-ahmet, biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim... Genişletmek için tıkla ... Olur mu Abi ya .. Hep beraber inşallah..