hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 10 Tem 2009 #11,649 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Allah bahtlarını açık etsin.. Benim kızımda 13 yaşına bastı....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Allah bahtlarını açık etsin.. Benim kızımda 13 yaşına bastı....
HC Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 10 Tem 2009 #11,650 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) maşallah.
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 10 Tem 2009 #11,651 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) HC' Alıntı: ve doğacak evlatlara Genişletmek için tıkla ... Hayırdır....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) HC' Alıntı: ve doğacak evlatlara Genişletmek için tıkla ... Hayırdır....
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 10 Tem 2009 #11,652 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahmet,kızının yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun.Yakın olsak bir yanan balon uçururduk
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahmet,kızının yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun.Yakın olsak bir yanan balon uçururduk
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Tem 2009 #11,653 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağolasın Ferdane .. ormana dikkat ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 10 Tem 2009 #11,654 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: Sağolasın Ferdane .. ormana dikkat ... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: Sağolasın Ferdane .. ormana dikkat ... Genişletmek için tıkla ...
HC Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 10 Tem 2009 #11,655 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hakan.kavakli' Alıntı: Hayırdır.... Genişletmek için tıkla ... bekarım ben . ama ileride nasip olursa onlar için söyledim şuan bişey yok
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hakan.kavakli' Alıntı: Hayırdır.... Genişletmek için tıkla ... bekarım ben . ama ileride nasip olursa onlar için söyledim şuan bişey yok
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 10 Tem 2009 #11,656 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) HC' Alıntı: bekarım ben . ama ileride nasip olursa onlar için söyledim şuan bişey yok Genişletmek için tıkla ... Bende öyle tahmin etmiştim...Sen acele etme daha erken.. İlerde iyi bir eş ve sağlıklı çocuklar nasip etsim mevlam sana...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) HC' Alıntı: bekarım ben . ama ileride nasip olursa onlar için söyledim şuan bişey yok Genişletmek için tıkla ... Bende öyle tahmin etmiştim...Sen acele etme daha erken.. İlerde iyi bir eş ve sağlıklı çocuklar nasip etsim mevlam sana...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Tem 2009 #11,657 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hadi güzelim Şeker ezelim Bu sene de Bekar gezelim.
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Tem 2009 #11,658 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam Murat Bursadan da mı eli boş döndün
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Tem 2009 #11,659 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bursa'ya bu akşam gideceğim Otobüsüm gece 02 de kalkıyor Pazartesi sabah da İzmir'e geri dönmüş olurum. Elim boş döneceğim mecburen. (!)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bursa'ya bu akşam gideceğim Otobüsüm gece 02 de kalkıyor Pazartesi sabah da İzmir'e geri dönmüş olurum. Elim boş döneceğim mecburen. (!)
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 10 Tem 2009 #11,660 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Hadi güzelim Şeker ezelim Bu sene de Bekar gezelim. Genişletmek için tıkla ... Ben bunları 20 yıl önce söylerdim....Hey gidi günler...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Hadi güzelim Şeker ezelim Bu sene de Bekar gezelim. Genişletmek için tıkla ... Ben bunları 20 yıl önce söylerdim....Hey gidi günler...
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 10 Tem 2009 #11,661 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar arkadaşlar...
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 10 Tem 2009 #11,662 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler Hakan, sana da iyi akşamlar, biz yarın Hasan Dağı için yola çıkıyoruz
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler Hakan, sana da iyi akşamlar, biz yarın Hasan Dağı için yola çıkıyoruz
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Tem 2009 #11,663 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Başarılar Zerrin. Bursa'dan selamlarımı yollarım artık. Pazartesi günü de Medetsiz Fotoğraflarını eklemeye başlarım Galeriye. 320 fotoğraf epey eleme yapmam gerekecek.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Başarılar Zerrin. Bursa'dan selamlarımı yollarım artık. Pazartesi günü de Medetsiz Fotoğraflarını eklemeye başlarım Galeriye. 320 fotoğraf epey eleme yapmam gerekecek.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 10 Tem 2009 #11,664 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler Murat, sen Bursa'ya neden gidiyorsun?