KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Olayı baştan sona okudum.
Ha şimdi biri patlayacak diye telaşa bile düşmüştüm.
Ortamın sanal olmasına güvenerek şakalarımızın dozunu kaçırmamaya özen gösterelim arkadaşlar.
Olayı baştan sona okudum.
Ha şimdi biri patlayacak diye telaşa bile düşmüştüm.
Ortamın sanal olmasına güvenerek şakalarımızın dozunu kaçırmamaya özen gösterelim arkadaşlar.
Evlilik umutları
Biri okul biter bitmez yüzüklerimizi takacağımızı söyledi. Üç yıl bekledim. Mezuniyet gününde başkasını sevdiğini söyledi. Diğeri, tam da her şeyi atlattım derken, nişan yüzüğü ile askere gitti, mayına bastı, bacağını kaybetti. Onu o şekilde istemeyeceğimi düşünüp yüzüğü attı. Diğeri genel müdürlük makamına geldiğinde ilk iş olarak personel müdürüyle yattı. Zaten evli çıkana hiç değinmiyorum. Şimdi, her şey yolunda gitti de sevgili komşu teyzelerim, biz mi evlenmedik!
Sadece seni değil tüm üyelerimizi düşünüyoruz Hicran.
Ben bu bölümün moderatörü olsam da ayrıca Zerrin hanım ve diğer Forum Moderatörleri ve Admini olan arkadaşlarımız da var.
Zaman zaman diğer sayfaları gezerek olası tansiyon yükselmeleri için bölüm moderatörlerini mesajlar hakkında bilgilendiriyorlar.
Ortada özel bir durum yok yani.
04 - 05 Temmuz 2009 tarihleri arasında katılmış olduğum 3.Darkay Dağcılık Şenliği kapsamında zirvesine çıkmış olduğum Medetsiz Dağına ait fotoğraflara ve şimdilik kısa hikayesine ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35860.0 linki üzerinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.