KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
04-05 Temmuz tarihleri arasında Niğde Ulukışla Medetsizdeydim.
6-10 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de ya evde uyuyordum ya da akrabaların yanında çene çalmakla meşguldum.
11 - 12 Temmuz tarihlerinde ise Bursada idim.
12 Temmuz Pazar günü 15 km lik bir Trekking yaptık Budak'tan arkadaşlarla.
Rehber akrabam oluyor.
Telefirik tesislerinden Kadıyaylaya Telefirik sistemi ile çıktık (09:15 - 09:25)
Kadıyayladan başlayan yürüyüşümüz 11:50 de Sarıalana ulaşmamız ile sürdü.
Burada kamp yapan diğer Budak elemanları ile buluşarak karpuz molasından sonra Çobankaya ya yürüyüşe devam ettik.
13:30 da Çobankaya da idik.
Ayrıntıları daha sonra fotoğraflar eşliğinde ilgili konu başlığında bulabilirsiniz.
Bulmam gereken şeyi de buldum ama vermemiz gereken zor bir karar.???
Selam Hakan Abi Sun Shine ( Nuran Hnm) eşimdir. Burada evde konuştuğundan daha çok yazıyor
Ev de yakalayabilse evde söyleyecek te yakalayamıyor ne hikmetse...
Teşekkürler Süha, bu hatırlatmaları sık sık tekrar etmek gerekiyor, hepimizin çok dikkatli olması gerekli, sadece kendimiz için değil çevremizde de yapılan hataları da uyarmamız gerekiyor..
slowworm' Alıntı:
İhmal ve dikkatsizlik nedeniyle çıkan orman yangınları:
•Ormanda güvenlik tedbiri almadan ateş yakmak.
•Yakılan ateşi söndürmeden bırakmak. Özellikle mangal için yakılan ateşin söndürülmeden bırakılması.
•Sönmemiş sigara izmariti ve kibriti yere atmak.
•Orman içinde veya bitişiğindeki tarlalarda istenmeyen otları veya tarla anızını yakmak.
•Gece aydınlatma için ormanda ateşle dolaşmak.
•Cam ve cam kırıklarını ormanda bırakmak, güneş ışığının camdan yansıyarak otları yakması.
•Çocukların orman içinde ateşle oynamaları.