Biz insanları yüzlerine göre değil gönüllerine göre değerlendiririz ablacım. Senin de çok kibar, akıllı, edepli bir kız yetiştireceğinden hiç şüphem yok. "He" de de olsun bu iş....
sabah girdim, mesaj yazdım ama sayfa hatası dedi bi kaç kez denememe rağmen paylaşamadım,deneycem şimdi çıkmadan bir müddet için arkadaşımın yerine işe gidip gelcemde,herkese merhaba ,iyi tatiller
sabah girdim, mesaj yazdım ama sayfa hatası dedi bi kaç kez denememe rağmen paylaşamadım,deneycem şimdi çıkmadan bir müddet için arkadaşımın yerine işe gidip gelcemde,herkese merhaba ,iyi tatiller
Zerrin cim mrb tekrar sıcaklığınız sayesinde güzel bir akşamdı ,tekrarı tabiki zevk verir bekler ve katılmayı ümit ediyorum . Nurte cim diycem affınıza sığınarak çok iyi bir yerde olduğunuzua inanın ,etkinliklere katılamadığınız günlerde siteyi dolaşın azda olsa teselli olacağınıza eminim ,tabiiki etkinlikler başka bir heyecan ve zevk verir ,yeni katılan arkadaşlara ve size tekrar hoş geldiniz safalar getirdiniz derken sağlık ve güzellikleri paylaşma umuduyla herkese iyi hafta sonları ben kaçıyorum ,çalışıyorumda ondan şimdilik hoşçakalın
bakıyorumda
şimdiden Mustafa nn bebeğine talipler var i naza vakit kalmayacak ama gezen bilir ailesinin dışına vermeyiz dimi yaaaa sağlıklı ve sevgi dolu bir yaşam bebeğimize ve sevdiklerine bir ömür boyu keşif
lere imza atması temennisiyle Fatoş,cum burda bir evin var yolun düşerse beklerim ,esenlikler,sevgiyle kal
bakıyorumda
şimdiden Mustafa nn bebeğine talipler var i naza vakit kalmayacak ama gezen bilir ailesinin dışına vermeyiz dimi yaaaa sağlıklı ve sevgi dolu bir yaşam bebeğimize ve sevdiklerine bir ömür boyu keşif
lere imza atması temennisiyle Fatoş,cum burda bir evin var yolun düşerse beklerim ,esenlikler,sevgiyle kal
Yeni doğan gezenbilir kızına sağlık,sıhhat ve uzun ömür dilerim,Allah analı-babalı büyütsün.
Ayagımın tozu ile foruma girdim,daha yeni kapıdan grmiş bulunuyorum.Hafta sonu için Niğde Aladağlar tırmanışı ve treeking etkinliğine katıldım,resimleri müsait bir zamanda ekleyeceğim.Benim için zirveye çıkamasamda 2600 metrelere tırmanmakla 4 saat gidiş 6 saat geliş (6 saatin nedeni bol dinlenmeler ve zirve grubunu beklemeler içindi)benim için büyük bir başarı idi,2600 metre benim için zirve idi
ekiNoks' Alıntı:
Son dakika haberi;
Arkadaşımız Mustafa BEDİR (ömrümü7ler)' in ikinci kızı dünyaya gelmiştir. .
Günaydınlar herkese.....,sağlık ve güzelliklerle dolu haftalar temennisiyle..... Ferdane m . hoşgeldin güzel bir etkinlik olduğu yazından bell,paylaşımını bekliyoruz ....Harikasın yaşamına canlılık veren herkese sevgilerimi yolluyorum , vaktim doldu ,kaçmak durumundayım . vakit bulduğumda yine burdayım ,görüşmek umuduyla