KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya sizi boş bırakmaya gelmiyor,haftalar sonra sohbete gireyim dedim engel gördüm, neyse geldim ,düzelttik ve buradayım.Olabildiğince yalnız bırakmayacagım,arwin benim borçlar ne durumda gene ödemeler yapalım
Doğa Yürüyüşü başlığından ayırılmış Orientiring sporu için önemli bir etkinlik; Ist5Days duyurularını başlattık. İlgilenenleri (özellikle İstanbul'da yaşayanları) yarışlara bekliyoruz...
Herkeze günaydı iyi pazarlar.
İki gün önceki karışıklıkta ve kısıtlamalarda bende forum ayarları ile oynarkek akşam mail adresini yanlış yazınca siteden ayrı kaldım.
Varya bu nasıl bir his biliyormusunuz EV ve KAPININ ÖNÜ GİBİ tekrar burda olmak burada sizlerle birşeyleri paylaşmak herşeye değer.
Tekrar burada olmam için yardımcı olan herkeze teşekkür ederim. SEVGİLER VE SAYGILAR.
Evet ağustosun ilk haftası muhtemelen bende yokum ama bu farklı.
Siteye giriş yok elinin içinde ama ulaşamıyorsun arkadaşlara acayip deyişik birşey Ferdane.
Senin giriş yapamana engel diye bir sorunun yok ama arkadaşlardan sohbetten uzak kalmak aynı duygu.