Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 998,965

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

komedı dukkanını cok ızleme fırsatı bulamıyordum ya sureklı kacırıyordum malum bıraz yogunluk var bızde.. yapma yapma ögrencı agı alma bak ;D

mesela yazın avrupa yakası dizisini izledik hemen bir plan yaptık o hafta sonu mecideköyde efe sanat evine tiyatroya gittik. gazanfer özcanla sarp apak vardı. geçen ay profloya gittim oradaki çılgın yenge oyununda ise aydan şener soner arıca vardı aklıma geliverenler.

artık internette bulma imkanın var eski bölümleri yayınlayan siteler var you tube değil ona küstüm.

ahını alınca oluyorsa duasıda oluyordur. oluyorsa liste versem yapılabilirlik derecesine göre bi kıyak yaparmısın. arakadaşlarınıda görürüm bak ona göre.

canlı ızlemekle netten ızlemek aynı zevk degıl ya bazen bazı programların kacırdıgım bölumlerını ızlemeye nıyetlenıyorum ama sıkılıyorum netten olunca hosuma gıtmıyor o zaman acılınca görurum senı hala kuser mısın barısırmısın ;D

listeyi alayım

ne bıtmez bır lısteymı ne yazıyorsun bu kadar ;D

film izliyordum diğer odadan arkadaşlar bir dvd istedi onu bulup verdim. ofis 2007 ama söylemeye gerek yok tabiki çakma

emekliliğime 8 yıl kaldı aslında bir yıl ama yıl olarak beklemem gerek bu doğrultuda bir şeyler istesem olurmu. yada minimalize ederim d300 filan isterim

bende format attım bak ona benımde ıhtıyacım var hemen dua etmeye baslayım barı dıger ısteklerın ıcınde

ben bıraz dısarı cıkıyorum dualarıma bahcede devam etcem ;D gelınce gorusuruz tekrardan

biraz arşivimi karıştırayım bende de bir kaç karikatür vardı. karikatüre bayılırım bu arada karikatür müzesine git bu sefer geldiğinde sizin avrupa yakasında. hatırladığım kadarıyla benim karikatürde de duası kabul olanları açıklıyordu hoca

avrupa yakasında ne tarafta hatılrıyor musun pekı bende cok severım karıkatürlerı karsıtır bakalım arsıvı ne cıkcak facebooktan buluyum barı senı ;D