Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 784,212
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bunu Ümit abiyle Hakan abinin okuması lazım ama ne zamandan beri yoklar ortalıkta ...

Etiketler

Bu arada Ümit abiyle Hakan abiye duyurulur... ( Nasılsa online olurlar yakında )

SİGARAYI BIRAKTIM. YARIN BİR AY OLACAK

Selam Arkadaşlar...
Biliyorum Trekkingle alakası yok ama ben yine de bilgilendirme adına sizlerle paylaşmak istedim...
Dünya Kablolu Su Kayağı Şampiyonası'nın 3. ayağı, 2-4 Ekim 2009 tarihlerinde Bursa'da Sukaypark'da yapılacak, Bursa' da ilk kez geçen sene düzenlenen Avrupa şampiyonası tam bir görsel şölendi...Bence kaçırılmayacak bir etkinlik...Ustaların yaptıkları görülmeye değer, eğer vakit bulabilirsem gelemeyen arkadaşlar için bol bol fotoğraf çekerim...Gelen arkadaşlarla da görüşüp tanışmak isterim...Saygılar

Ben de neden üşüyorum diyordum , kış geliyor desenize ...

Yok canım sigarayı bırakman etkendir üşümenenin nedeni.

Sayın moderatörüm sizinde bayramınız kutlu olsun.....

Murat Bey,çektiğiniz resimlerin linkini de burada belirtirseniz sevinirim,merak ettim ....

ferdane gül' Alıntı:
Murat Bey,çektiğiniz resimlerin linkini de burada belirtirseniz sevinirim,merak ettim ....

Eğer bir aksilik olmazda gidebilirsem kesinlikle buradan fotoları paylaşacağım, ancak canlı olarak seyretmenizi isterdim...Bende zaman zaman Wakeboard yapıyorum ama ustaları seyretmek ayrı bir güzellik..