benim bu yıl tatil konusunda hep bahtsızlığım üstümdeydi önce yaz tatilim berbat geçti bi soğuk bi dalga bi asosyal bölgedeydik kös kös oturduk sonra bayramda yedigöller kampını 1 ay 4 gözle bekledim iptal oldu sonra bayramda alanyaya gidelim kamp yapalım dedim dolular yağmurlar kfamıza yağdı kamp yapamadık otele kapağı attık kös kös olduk yani ama genede umutluyuz mutluyuz nice mutlu kamplar bizi bekler
Murat öz bey Merhaba lar sizinde bir çok bildiğiniz resim video formatlarını değiştiren prğmlar vardır fakat bendeki prğm o kadar kolay basit ve pratik ki hem türkçe hem hem limitsiz free ayrıca resim video müzik ve bir çok seçenekli ,ayarları oldukça kolay işinize yarar ise linkini verebilirim.
TezzMertek' Alıntı:
800 * 600 ebatlarında küçültmek istediğim halde 837*637 olmuş.
Forum formatına uymadığı için kalitesi bozuldu onu düzeltmeye çalışıyorum adaşım.
sabah sabah ne bunlar yaaa muratçığım bak şimdi yengene gösterdim sen dedim doğruuuu mutfağaa aynen bunları bana hazırla henüz kahvaltı yapmadım görüyormusunuz nasıl kötü örnek olduğunuzu 3 yılda 15 kilo vermiştim napçaz şimdi can çekti bir kez az sonra verdiğim kiloları sayende tekrar alıcam