Arkadaşlar iyi akşamlar..
Herkese etkinlik dolu bir hafta sonu tatili diliyorum...Hafta sonu çalışmak zorunda olan arkadaşlarada hayırlı işler...Saygılar..
murat bey tam soracakken sana sordu
ferdanecim bu hafta nie bişey yapmadık
zerrini dışarı gezdirirdik hem?sıkılmıstır oda evde yat yat ..
acı çekiyor yazmışın ıys..acısı azalmıstır kac gun gectı
murat bey tam soracakken sana sordu
ferdanecim bu hafta nie bişey yapmadık
zerrini dışarı gezdirirdik hem?sıkılmıstır oda evde yat yat ..
acı çekiyor yazmışın ıys..acısı azalmıstır kac gun gectı
Sevgili Melinda...
Buradan izleyebildiğim kadarıyla Ankara bu aralar faaliyette bulunmuyor...Daha çok İzmir aktif...Bursa' da sanıyorum önümüzdeki 4 hafta sonu oldukça aktif olacak....Sizlerden de bir şeyler bekliyoruz... ;D ;D
Sevgili Melinda...
Buradan izleyebildiğim kadarıyla Ankara bu aralar faaliyette bulunmuyor...Daha çok İzmir aktif...Bursa' da sanıyorum önümüzdeki 4 hafta sonu oldukça aktif olacak....Sizlerden de bir şeyler bekliyoruz... ;D ;D
ozman ben eski istanbullu olarak tekrar orayamı donsem
ankaraya yeni taşındım ve ankarayı tam heryerini görmedim
bursayı bile tarihi olarak daha çok gördüm)
bursada ikinci evim var bursalı arkadaşlar yapın gelelim..
bende çok gezgin seyyah gibi oldum her sehirde yaşaamış
ozman ben eski istanbullu olarak tekrar orayamı donsem
ankaraya yeni taşındım ve ankarayı tam heryerini görmedim
bursayı bile tarihi olarak daha çok gördüm)
bursada ikinci evim var bursalı arkadaşlar yapın gelelim..
bende çok gezgin seyyah gibi oldum her sehirde yaşaamış
Saydığınız şehirleri hepsinde (daha da fazlasında) bulundum... ;D Bence her şehrin ayrı bir dokusu ayrı bir güzelliği var...Bursa da arkadaşlar oldukça yoğun bir şekilde etkinlik düzenliyor, bizler de Ramazan dolayısıyla bir müddet ara vermiştik, sanırım önümüzdeki günlerde düzenleriz..Ancak bu hafta sonunu kısa soluklu bir aktiviteyle geçirmek zorunda kalacağız...Güzel bir faaliyetimizde Gezenbilir deki dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız..
Saydığınız şehirleri hepsinde (daha da fazlasında) bulundum... ;D Bence her şehrin ayrı bir dokusu ayrı bir güzelliği var...Bursa da arkadaşlar oldukça yoğun bir şekilde etkinlik düzenliyor, bizler de Ramazan dolayısıyla bir müddet ara vermiştik, sanırım önümüzdeki günlerde düzenleriz..Ancak bu hafta sonunu kısa soluklu bir aktiviteyle geçirmek zorunda kalacağız...Güzel bir faaliyetimizde Gezenbilir deki dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız..
benden fazla şehirde yaşadınız bravoo
elbette değişik sehirde yaşamak insana çok artısı var güçlükleride ama tek bir şehirde çakılıp kalmaktan iyidir ömrü boyunca