skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 26 Eyl 2009 #12,609 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Takip ediyorum Çağdaş...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 26 Eyl 2009 #12,610 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) skydiver26' Alıntı: Başkentin hangi il olmasının tartışılması hiçbir ortam da söz konusu dahi olamaz... Genişletmek için tıkla ... Konuyu toparladığınız için teşekkürler...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) skydiver26' Alıntı: Başkentin hangi il olmasının tartışılması hiçbir ortam da söz konusu dahi olamaz... Genişletmek için tıkla ... Konuyu toparladığınız için teşekkürler...
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 26 Eyl 2009 #12,611 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ferdane gül' Alıntı: Konu buradan açıldı,bende bunun üzerine gittim mesajlarımda;ama yazınca anlatmak istediğiniz daha iyi anlaşıldı... Genişletmek için tıkla ... Anlatmayı becerebildiğime sevindim, gereksiz tatsızlıklara ve polemiğe girmek istemem. Kusura bakmayın
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ferdane gül' Alıntı: Konu buradan açıldı,bende bunun üzerine gittim mesajlarımda;ama yazınca anlatmak istediğiniz daha iyi anlaşıldı... Genişletmek için tıkla ... Anlatmayı becerebildiğime sevindim, gereksiz tatsızlıklara ve polemiğe girmek istemem. Kusura bakmayın
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 26 Eyl 2009 #12,612 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) mutlu son
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 26 Eyl 2009 #12,613 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu gün ben gibi çalışan arkadaşlarıma Günaydınlar olsun ...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 26 Eyl 2009 #12,614 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Bu gün ben gibi çalışan arkadaşlarıma Günaydınlar olsun ... Genişletmek için tıkla ... Günaydın günaydın nasılsın ?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Bu gün ben gibi çalışan arkadaşlarıma Günaydınlar olsun ... Genişletmek için tıkla ... Günaydın günaydın nasılsın ?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 26 Eyl 2009 #12,615 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok şükür . Sen nasılsın?
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 26 Eyl 2009 #12,616 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Uykulu, yorgun, uyuşuk........
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 26 Eyl 2009 #12,617 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O galiba az da olsa hepimiz için geçerli . Türk kahvesi tavsiye ederim ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O galiba az da olsa hepimiz için geçerli . Türk kahvesi tavsiye ederim ...
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 26 Eyl 2009 #12,618 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese kolay geldin ben de çalışıyorum bugün bol bol bebişler görüyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese kolay geldin ben de çalışıyorum bugün bol bol bebişler görüyorum
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 26 Eyl 2009 #12,619 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) peşehodka' Alıntı: herkese kolay geldin ben de çalışıyorum bugün bol bol bebişler görüyorum Genişletmek için tıkla ... Çitten atlayan kuzular gibi mi ?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) peşehodka' Alıntı: herkese kolay geldin ben de çalışıyorum bugün bol bol bebişler görüyorum Genişletmek için tıkla ... Çitten atlayan kuzular gibi mi ?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 26 Eyl 2009 #12,620 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) minik minik melekler
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 26 Eyl 2009 #12,621 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Psikiyatri yaramadı sana ;D ;D
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 26 Eyl 2009 #12,622 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yok psikiyatri yi hiç bişeye değişmem hafta sonu zor duruyorum kadın doğumda beni orası paklar abi
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yok psikiyatri yi hiç bişeye değişmem hafta sonu zor duruyorum kadın doğumda beni orası paklar abi
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 Eyl 2009 #12,623 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hayırlı Haftalar. Günaydınlar ...
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 28 Eyl 2009 #12,624 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese günaydınlar. herşey gönlünüzce olsun.