Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,014,743

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Yok yahu, hiç olur mu? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D tü tü tü 41 kere, nazar değmesin ;D ;D ;D ;D

arkadaşımız Meryeme de geçmiş olsun dileklerimizi yollayalım
GÜZÜNÜ şişirdim de

10 GÜN rapor verdiler
bana da ceza hem servis hem poliklinik
yatış oldu Meryem

ekiNoks' Alıntı:
Ben rejimdeyim, 3 kilo aldım
haha e tabii diyet 2 nedenle yapılır kilo almak ve vermek için...Bravo Fatoş,şimdide kilo verme dene istersen....Ahmet,Perihan,Murat ve yeni arkadaşım Meryem Ankara'dan günaydınlar,selamlar.....

ferdane gül' Alıntı:
haha e tabii diyet 2 nedenle yapılır kilo almak ve vermek için...Bravo Fatoş,şimdide kilo verme dene istersen....Ahmet,Perihan,Murat ve yeni arkadaşım Meryem Ankara'dan günaydınlar,selamlar.....

merhaba
sizede günaydınlar ..

ferdane gül' Alıntı:

Bu aralar kilodan daha önemli sorunum var, sigarayı bıraktım ya, hala depresyondan çıkamadım , ya da şöyle de diyebiliriz "yemekle ödüllendiriyorum kendimi" . Hem biz yiyenbilir grubuyuz ya

Seni kutluyorum Fatoş kendini yiyecekle ödüllendirmen çok güzel bir davranış
ben hep öle yapıyorum ve herkese de tavsiye ediyorum
ayrıca sıkıntılı anlarda da çok işe yarıyor o anda bağırıp çağıracağınız eşinizi bulamıyorsanız yemek insanı çok rahatlatıyor

Bir kelebeğimiz eksikti çok şükür onada kavuştuk
meryem hanım aramıza hoş geldiniz çok ses yapıp üsttekileri çok tepinip alttakileri lütfen rahatsız etmeyiniz
tamamen sessiz kalıpta beni çileden çıkarmayınız

annaaa herkes nereye kaybolmuş öle tamam psikiyetride çalışıyorum ama zararsızım