KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yıllarca yalnız yaşamış ve daha evleneli bir ay olmuş biri olarak tespitlerim:
1) Hayatınız gerçekten düzenli hale geliyor
2) Ev gezmeleri ve karşılıklı aile ziyaretlerinin ne olduğunu öğreniyorsunuz
3) Kiralık ev bulmak çok kolay oluyor, ayrıca komşularınız da yan dairesinde aile oturduğu için garip bir şekilde mutlu oluyor
4) Herkes hemen sizden bebek istemeye başlıyor
5) Faturalarınız artıyor ancak iki kişi çalışıyorsanız, geliriniz de artıyor ve dolayısıyla ekonomik olarak daha rahat bir hayatınız oluyor
6) Her şey çok güzel ama bazen bira şişeleri arasında uyandığınız, pis, dağınık evinizi ve hayatınızı özlediğinizi fark edebiliyorsunuz.
Hiç de bile Ömer. Benim mesai 08.30 - 17.30 arası ama ben sabah 08.00' da işimin başında oluyorum . Ayrıca efenim, cumartesi günleri de çalışıyorum ve mesai de almıyorum ...
Hiç de bile Ömer. Benim mesai 08.30 - 17.30 arası ama ben sabah 08.00' da işimin başında oluyorum . Ayrıca efenim, cumartesi günleri de çalışıyorum ve mesai de almıyorum ...
Ömer Kardeş, ben de bazen pazarları çalışabiliyorum. Haftalarca geceyarılarına kadar çalıştığım (pazarları da dahil) olmuştur Hem sen tabii ki pazarları da çalışacaksın, çoluk çocuk sahibisin, onların bakımı için para lazım. Bizim yok öyle bir durumumuz şimdilik ;D ;D ;D...