ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eki 2009 #12,849 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Neler oluyor yahu? Yine yemekler + AYVA? Selam Arkadaşlar ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Neler oluyor yahu? Yine yemekler + AYVA? Selam Arkadaşlar ...
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 6 Eki 2009 #12,850 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hadi bir de ayvayı dalında görün daha ne diyeyim gari [attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hadi bir de ayvayı dalında görün daha ne diyeyim gari [attachment=1]
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eki 2009 #12,851 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kemal abiiiiiiiii, korkutma gözümüzü istersen ;D ;D ;D...
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 6 Eki 2009 #12,852 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Neler oluyor yahu? Yine yemekler + AYVA? Selam Arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... a.s. hoş geldiniz fatma hanım tabiik i bende hoş geldim bu kadar yemeklerin üzerine bir söz ayvası ikram etmek istedim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Neler oluyor yahu? Yine yemekler + AYVA? Selam Arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... a.s. hoş geldiniz fatma hanım tabiik i bende hoş geldim bu kadar yemeklerin üzerine bir söz ayvası ikram etmek istedim
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eki 2009 #12,853 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Söz ayvası böyle ise, nikah ayvası nasıl olur bilemiyorum ;D. Neyse, Öz Murat vakti gelince anlatır artık bize de... ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Söz ayvası böyle ise, nikah ayvası nasıl olur bilemiyorum ;D. Neyse, Öz Murat vakti gelince anlatır artık bize de... ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 6 Eki 2009 #12,854 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 6 Eki 2009 #12,855 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 6 Eki 2009 #12,856 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ( ifadelerle ne güzel anlaşıyoruz. )
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eki 2009 #12,857 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Söz konusu ayva olunca Öz Murat abinin dili tutuldu canım ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Söz konusu ayva olunca Öz Murat abinin dili tutuldu canım ;D ;D ;D
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 6 Eki 2009 #12,858 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kalpten kalbe yol dedikleri bu mu acaba sessizce veya ifadeler ile
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kalpten kalbe yol dedikleri bu mu acaba sessizce veya ifadeler ile
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 6 Eki 2009 #12,859 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Söz konusu ayva olunca Öz Murat abinin dili tutuldu canım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D Yok ben de ayvaya baktım da. Yiyenbilir tabiiki. Kimin dili tutulmaz ki. (Off,yazdığımdan hiç bi'şey anlamadım ben de) seyyah-34' Alıntı: kalpten kalbe yol dedikleri bu mu acaba sessizce veya ifadeler ile Genişletmek için tıkla ... Hehehe ;D Valla biz o ifade yöntemini genelde sınavda kullanırız. Kalpten kalbe mi yol olur yoksa kağıttan kağıda mı bilemem.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Söz konusu ayva olunca Öz Murat abinin dili tutuldu canım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D Yok ben de ayvaya baktım da. Yiyenbilir tabiiki. Kimin dili tutulmaz ki. (Off,yazdığımdan hiç bi'şey anlamadım ben de) seyyah-34' Alıntı: kalpten kalbe yol dedikleri bu mu acaba sessizce veya ifadeler ile Genişletmek için tıkla ... Hehehe ;D Valla biz o ifade yöntemini genelde sınavda kullanırız. Kalpten kalbe mi yol olur yoksa kağıttan kağıda mı bilemem.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 6 Eki 2009 #12,860 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Söz konusu ayva olunca Öz Murat abinin dili tutuldu canım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abimi .? ;D ;D Valla çok haklısının Fatoş Nine. "
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Söz konusu ayva olunca Öz Murat abinin dili tutuldu canım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abimi .? ;D ;D Valla çok haklısının Fatoş Nine. "
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eki 2009 #12,861 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İnci ye cevap yazmıştım Murat ... Yani İnci' ye göre "abi" olduğunu düşünmüştüm ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İnci ye cevap yazmıştım Murat ... Yani İnci' ye göre "abi" olduğunu düşünmüştüm ;D ;D ;D
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 6 Eki 2009 #12,862 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yanaklarıma ağrılar girdi burada ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 6 Eki 2009 #12,863 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hep senin yüzünden Kemal abi ;D ;D ;D, bi ayva mevzusu açtın karıştı ortalık ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hep senin yüzünden Kemal abi ;D ;D ;D, bi ayva mevzusu açtın karıştı ortalık ;D ;D ;D ;D ;D ;D
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 6 Eki 2009 #12,864 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yani. Hepiniz gözümde abi,ablasınız Amca olanlar da var.