KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bana ne kafaya taktım ben onu ayırdım ama sinirim geçmedi tüyü bitmemiş yavru balıktan ne istersin sen kuyrukları kalıvermiş sabah bi de taşın altına saklanıyor uyuz sanki bulamicam nası suçunu biliyor da annaaaa ü
mangal partisine gelen varmı
Kemal abi, şimdi şöyle bir durum var; Eğer ki o Meryem in büyük balığı Perihan ın küçük balıklarını yemeseydi, bir süre sonra Perihan onları yerdi ;D ;D ;D. Her işte bir hayır vardır ;D ;D ;D
Baksana, Perihan a büyük balığı ızgara yapma bahanesi çıktı işte ;D ...
hakılısınız da burada başka balıklar da yaşıyor köpek balıkları dahil ama bu başka bir tür balıkmış ve yalnız yaşardı hadi dedik aynı akvaryumda deneyelim bütün gün takip ettim bi vukaat yoktu gece ben eve gidince ne ettiyse etmiş ayırdım gene
Kemal abi, şimdi şöyle bir durum var; Eğer ki o Meryem in büyük balığı Perihan ın küçük balıklarını yemeseydi, bir süre sonra Perihan onları yerdi ;D ;D ;D. Her işte bir hayır vardır ;D ;D ;D
Baksana, Perihan a büyük balığı ızgara yapma bahanesi çıktı işte ;D ...
Fatoş bikerem ben canım balıklarımı yemem ben bakıyorum onlara ben Meryemin balığını da ayırdım ben yamyammıyım başka balıklar yeriz beya amaaaan sende