KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşım buraya gelince nasıl oluyo laf anında yemeğe kayıyor kasıtlı yapılan bişey değil yani
te bende sarma yapraklarını topladım temizledim pazar için sarmaya hazır
arkadaşım buraya gelince nasıl oluyo laf anında yemeğe kayıyor kasıtlı yapılan bişey değil yani
Aşağıdaki durumların hangisinde egzoz gazı daha fazla zarar verir?
A-) Öndeki araç sürekli yakından takip edildiğinde
B-) Karbüratörden sızan egzoz gazına maruz kalındığında
C-) Kapalı garaj içinde uzun süre çalıştırılan aracın egzos gazına maruz kalındığında
D-) Tünelde, uzun süre camları kapalı olarak araç kullanıldığında
selam yaa öncelikle şunu sorayım yavrular ne kadar büyüklükteydi ve yanına koydugnuz balık neydi bendede akvaryum var ve benim balık yavrularım hala ayrı bi fanustalar çünkü japon var büyük akvaryumda onlar için birer küçük lokma hala çünkü büyük balıksa koydugunuzda yavrular gider
Kapalı ortama, dışarıdan yeni ve taze (nasıl taze olacaksa) oksijen girmediği ve ortamdaki oksijenin yerini egzosdan çıkan karbonmonoksit ile beraber diğer gazların alması canlılar için tehlike arz etmektedir.
Aynı şekilde banyolarda şohbenden sızan gaz ile ölümlerde de görünmekte.
Şohbenden gaz sızamaz, sızsa da sarımsak kokusu nedeni ile hemen farkedilir.
Lakin bacasız ve kapalı bir ortamda yanan şohben bulunduğu alanın oksijenini tüketmesi sebebi ile karbonmonoksit zehirlenmesine maruz kalıyor kişiler.
Karbonmonoksit zehirlenmesinde kişi zehirlendiğini farkediyor olsa da ortamda hareket etmesini sağlayacak yeterli miktarda oksijen bulunmadığı için hiç birşey yapamıyor.
Perihan sabah sabah içinizi karartmaya sebeb oldun valla.