KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim...Cumartesi çalışan bir insan ne kadar iyiyse o kadar iyiyim..
Sigara konusunda evet bende sizin listeye gelebilirim ancak şu ara bu pek mümkün görünmüyor..
Ben de yeni bıraktım sigarayı (21/08/2009 tairihinde), hem de en stresli dönemimde ama "oruç" ve benden önce bırakan arkadaşlar desteğiyle çok sevmeme rağmen böyle bir karar aldım. İyi de etmişim ...
Darısı başınıza . Hazır bizim gibi desteği bulmuşken, bırakmakta gecikmeyiniz efenim ...
Ben de yeni bıraktım sigarayı (21/08/2009 tairihinde), hem de en stresli dönemimde ama "oruç" ve benden önce bırakan arkadaşlar desteğiyle çok sevmeme rağmen böyle bir karar aldım. İyi de etmişim ...
Darısı başınıza . Hazır bizim gibi desteği bulmuşken, bırakmakta gecikmeyiniz efenim ...
İnşallah...Yeni bıraktığınız gün saymanızdan belli oluyor Ben çok uzun zamandır içiyorum maalesef, şu an günde sadece 5 tane içiyorum... Onu da zaman içerisinde azaltarak bırakmayı planlıyorum.Ancak birden bire bırakbileceğimi sanmıyorum...Desteğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim..Saygılar