Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,031

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Murat bey bana kızmayın ben de trafikçilerin sorusuna mağruz kaldım
ne yapabilirim

herkese mutlu sabahlar umarim bir an önce akşam olur da ben giderim

Saatini ileri al.
Erken akşam olur.

Bu ne acele Perihan.
;D

Hayrılı sabahlar yüzünüzden tebessüm hiç ama hiç eksik olmasın dileklerimle ,

Ben istanbul avrupa yakası 3. boğaz yollarının belgesel çalışmasına devam ediyorum iyi seyirler

: : :

Nasılsınız?

Bu arada adınızı "Sigara Kullananlar Listesi" nde gördüm, sizi bizim listeye transfer etmeyi düşünüyorum. Bilginize... ;D

ekiNoks' Alıntı:
: : :

Nasılsınız?

Bu arada adınızı "Sigara Kullananlar Listesi" nde gördüm, sizi bizim listeye transfer etmeyi düşünüyorum. Bilginize... ;D

Teşekkür ederim...Cumartesi çalışan bir insan ne kadar iyiyse o kadar iyiyim..
Sigara konusunda evet bende sizin listeye gelebilirim ancak şu ara bu pek mümkün görünmüyor..

Ben de yeni bıraktım sigarayı (21/08/2009 tairihinde), hem de en stresli dönemimde ama "oruç" ve benden önce bırakan arkadaşlar desteğiyle çok sevmeme rağmen böyle bir karar aldım. İyi de etmişim ...

Darısı başınıza . Hazır bizim gibi desteği bulmuşken, bırakmakta gecikmeyiniz efenim ...

İnşallah...Yeni bıraktığınız gün saymanızdan belli oluyor Ben çok uzun zamandır içiyorum maalesef, şu an günde sadece 5 tane içiyorum... Onu da zaman içerisinde azaltarak bırakmayı planlıyorum.Ancak birden bire bırakbileceğimi sanmıyorum...Desteğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim..Saygılar

Hayır Şile' ye gidemiyorum...Yarın için Programımız var...Uludağ' dayız...Ancak klasik rotadan değilde farklı bir rotayı deneyeceğiz...

Ne güzel...

Bu arada "SİGARA + DAĞLAR" = BRAVO valla... ;D ;D ;D ;D (baskı kurduğumu düşünmüyorsunuz değil mi? ;D )