KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Damat efendinin yan dişleri çıkmaya çalışıyor ablacım, tahmin et halimizi . Bir de artık poposunun üzerine oturmaya başladı ya, yetiştiği yerde eline ne geçerse kırıyormuş ;D. Bunları şimdiden söyliyeyim de, sonra yok sizin ki telefonu kırdı, yok internetten çıkmıyor falan filan olmasın yani ;D....
Yok sanırım ciddi birşey ama doktorlar BTdediğimiz bilgisayarlı tomografi istedi ,bugünkü ağrıyı çekerken ki halimden sanırım korktular...Bana kalsa annem olmasa eve bile gelmez çalışırdım ...Teşekkür ederim siz nasılsınız?
Yok sanırım ciddi birşey ama doktorlar BTdediğimiz bilgisayarlı tomografi istedi ,bugünkü ağrıyı çekerken ki halimden sanırım korktular...Bana kalsa annem olmasa eve bile gelmez çalışırdım ...Teşekkür ederim siz nasılsınız?
Teşekkür ederim Ferdane Hanım, Çok sakin bir gün geçirdim, zaman zaman sizlerin sohbetlerini okudum....Artık mesai de bitiyor daha bir keyifli oluyor insan....Bu arada Annenize ve size acil şifalar dilerim...
Teşekkür ederim ...Annemin rutin kontrollerini biraz detaylandırdım...Gerçi bugün beni gören annemi bırakıp benimle ilgileniyordu... Forum iyi geldi...