KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Günaydın arkadaşlar..
Akşam Muhabbetin orta yerinde apar topar çıkdığım ve iyi geceler bile diyemediğim için hepinizden özür dilerim. Kızım çığlık içinde uyandı. Meğer kabus görmüş...Sabaha kadar boynuma sarılarak uyudu...Tabi bu duruma oğlum biraz bozuldu ve gecenin bir yarısı oda yanımıza yattı ....Sabaha kadar uykusuz bir gece geçirdim velhasıl....Tekrar özür...
Kesinlikle evde, arabada sigara içmiyorum..İşyerinde zaten içemiyoruz...Siz benim bir paket falan bitirdiğmi düşünüyorsunuz herhalde günde sadece 5 tane içiyorum sigarayı...Pazartesi gününden sonra biraz daha düşeceğini düşünüyorum...Kendime yeni bir aktivite buldum, bu da bana pek fazla boş zaman bırakmayacak...Ben genelde sigarayı boş kalınca arıyorum da...
Ben aslında bir paket değil, fazlasını içtiğinizi düşünmüştüm :...
E o 5 tane sigarayı hiç içmeyiniz efenim. Sizi ilk fırsatta bizim "sigarayı bırakanlar listesi" nde görmek istiyoruz ;D (biraz emrivaki oldu ama idare edin artık ;D )
Ben aslında bir paket değil, fazlasını içtiğinizi düşünmüştüm :...
E o 5 tane sigarayı hiç içmeyiniz efenim. Sizi ilk fırsatta bizim "sigarayı bırakanlar listesi" nde görmek istiyoruz ;D (biraz emrivaki oldu ama idare edin artık ;D )