KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir ses dedince eski açık hava sinemaları geldi aklıma her gece olmasada 2-veya 3 gecede bir giderdik (tv nerdeeee kimde varkiii) flim takılnca ki çok olurdu bu, hemen hep bir ağızla bağırırdık ,
sabah kafayı sıyırmak üzereydim Fatoş bildiğin gibi değil. Hiç uğruna gümbürtüye gidiyordum yani. neyse sakin şimdi ortalık da sessizsin diye bir insanın üstüne o kadar gidilmez. bide pişmiş pişmiş sen çok sinirlendin değilmi demezlermi
Aman Murat bey Bursa da normalde arabayla bir yere gidilemiyor. bi de böle maçlar olunca hiç düşünemiyorum şu Muradiye nin oradaki büyük stadtta mı oldu maç?
Ben sizler henüz çocukken genç bir delikanlı idim. çok ama tahmin edemiyeceğiniz kadar çok çalıştım. gece ,gündüz ,pazar ve eşimde bu halime çok sabır gösterdi. daha sonralarıda hem gezmeye hemde çalışmaya devam ettim şimdi gezenbilirde istirahat ve hizmet ediyorum. ama ilerideki (2010 sonu gibi) yıllarda size türkiyemin her bir köşesinden yazmak ve birbirinden güzel resimler yollamak hayali ve çalışmasındayım. hadi o zaman dua edinde bu hayalime kavuşayım.