ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 18 Eki 2009 #13,409 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) seyyah-34' Alıntı: Ben çok iyiyim ama artık yatmak yarın geç olmadan yine gelmek ve uyuşturucu konusuna katkıda bulunmak istiyorum. uyuşturucu forumunda çok önemli bir misafirimiz olucak inşaallah. Genişletmek için tıkla ... Hımmm merak ettim ama cevabı sanırım akşam alacağım...iyi geceler size...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) seyyah-34' Alıntı: Ben çok iyiyim ama artık yatmak yarın geç olmadan yine gelmek ve uyuşturucu konusuna katkıda bulunmak istiyorum. uyuşturucu forumunda çok önemli bir misafirimiz olucak inşaallah. Genişletmek için tıkla ... Hımmm merak ettim ama cevabı sanırım akşam alacağım...iyi geceler size...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 18 Eki 2009 #13,410 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de müsaade istiyorum İyi geceler hepinize. Başka nöbetlerde tekrar görüşmek üzere ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de müsaade istiyorum İyi geceler hepinize. Başka nöbetlerde tekrar görüşmek üzere ...
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 18 Eki 2009 #13,411 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Ben de müsaade istiyorum İyi geceler hepinize. Başka nöbetlerde tekrar görüşmek üzere ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ablacım, Allah rahatlık versin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Ben de müsaade istiyorum İyi geceler hepinize. Başka nöbetlerde tekrar görüşmek üzere ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ablacım, Allah rahatlık versin.
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 18 Eki 2009 #13,412 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kimse kalmamış ben de yatayım, herkese tekrar iyigeceler..
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 18 Eki 2009 #13,413 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hayırlı sabahlar : : : şuan gezenbilir 30 kişi ile güne uyandı ve istanbulda dünya koşuyor .bizimkiler uyuyormu :
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hayırlı sabahlar : : : şuan gezenbilir 30 kişi ile güne uyandı ve istanbulda dünya koşuyor .bizimkiler uyuyormu :
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 18 Eki 2009 #13,414 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Kemal abi, Hayırlı nöbetler...
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 18 Eki 2009 #13,415 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese Günaydın..
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 18 Eki 2009 #13,416 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Arkadaşlar. Sevinç İzmir'de olduğu için yürüyüşe gidemedim. Hava sabah yağışlı olduğu için de katılım olmamış. Ömer Adil (matiate) tek başına yürüyüş yapmakta şu an ve arazide hiç yağmur yokm uş. ;D Geliriz deyip gelmeyenler çok şey kaçırdı yine.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Arkadaşlar. Sevinç İzmir'de olduğu için yürüyüşe gidemedim. Hava sabah yağışlı olduğu için de katılım olmamış. Ömer Adil (matiate) tek başına yürüyüş yapmakta şu an ve arazide hiç yağmur yokm uş. ;D Geliriz deyip gelmeyenler çok şey kaçırdı yine.
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 18 Eki 2009 #13,417 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar. Sevinç İzmir'de olduğu için yürüyüşe gidemedim Genişletmek için tıkla ... heh hehe hee Yolladığım Ayvalar tesirini gösterdi nihayet ;D ;D ;D SEVİNÇ "in (yengemiz) gücü adına muratıda kaybettik off karnıma ağırılar giriyor
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Merhaba Arkadaşlar. Sevinç İzmir'de olduğu için yürüyüşe gidemedim Genişletmek için tıkla ... heh hehe hee Yolladığım Ayvalar tesirini gösterdi nihayet ;D ;D ;D SEVİNÇ "in (yengemiz) gücü adına muratıda kaybettik off karnıma ağırılar giriyor
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 19 Eki 2009 #13,418 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 11 saatlik nöbetimin ardından baktım kimse uğramıyor, ben de yatıyorum herkese iyi geceler.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 11 saatlik nöbetimin ardından baktım kimse uğramıyor, ben de yatıyorum herkese iyi geceler.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 19 Eki 2009 #13,419 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydınlar
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 19 Eki 2009 #13,420 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Arkadaşlar...Ne kadar güzel bir gün değil mi? Yepyeni bir haftaya başlıyoruz...İnşallah herkes sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirir...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Arkadaşlar...Ne kadar güzel bir gün değil mi? Yepyeni bir haftaya başlıyoruz...İnşallah herkes sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirir...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,422 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Arkadaşlar , Kemal Bey, Dağlar beni kaybetmez korkmayın. Sevinç'in yanında kardeşleri de olduğu için yürüyüşe beraber intikal edemedik.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Arkadaşlar , Kemal Bey, Dağlar beni kaybetmez korkmayın. Sevinç'in yanında kardeşleri de olduğu için yürüyüşe beraber intikal edemedik.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,423 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Doğa Yürüyüşü Moderatörlüğünden görülen lüzüum üzerine istifa ediyorum. İstifa nedemi az sonra yazacağım.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Doğa Yürüyüşü Moderatörlüğünden görülen lüzüum üzerine istifa ediyorum. İstifa nedemi az sonra yazacağım.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,424 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevgili Arkadaşlar , Size üzülerek neden istifa ettiğimi bildirmek zorundayım. İstifa nedenim bu sabah işe gelmeden garajımda bulduğumdur. İsterseniz kendiniz bakın. [attachment=1] ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevgili Arkadaşlar , Size üzülerek neden istifa ettiğimi bildirmek zorundayım. İstifa nedenim bu sabah işe gelmeden garajımda bulduğumdur. İsterseniz kendiniz bakın. [attachment=1] ;D ;D