Yahu baktım biriniz koca gün buraya uğramamış, diğerimiz ise romantik uçuşa geçmiş, ben de biraz canlandırayım dedim sizi ama galiba benim de civciv uyukluyor. Kemal abi baksana şunun gözlerine, kapalı galiba değil mi? ;D ;D ;D
İyiyim ben de teşekkür ederim kitabıma gömüldüm, hem okuyayım hem de bir bakayım siteye ne yapıyorlar dedim ve acıktım ( iyi kitaplar hep acıktırır beni ) Fatma abla, sen de Bulgaristan göçmeniydin, değil mi ?
Evet ablacım, 1989 versiyonu . Fatma' nın Ani yapılmaya çalışılanlardan . Sabahın 03:00-03:30 arası polisin kapıya dayanıp "hadi gidiyorsunuz" denilenlerden. Sınıra kadar da polis eşliğinde getirilenlerden ...
Hmm ileriki zamanlarda bir Bulgaristan turu yapmayı düşünüyordum da.. Sen anlattın vazgeçtim Anne tarafım da baba tarafım da Bulgaristan göçmeni, Dobruca'dan. Ben hiç görmediğim için bir gidip göreyim, orada kalan akrabaları ziyaret edeyim diye düşünmüştüm.
Hmm ileriki zamanlarda bir Bulgaristan turu yapmayı düşünüyordum da.. Sen anlattın vazgeçtim Anne tarafım da baba tarafım da Bulgaristan göçmeni, Dobruca'dan. Ben hiç görmediğim için bir gidip göreyim, orada kalan akrabaları ziyaret edeyim diye düşünmüştüm.
Yahu bu bahsettiğim 1989 yılı ve öncesi idi. Bence gezini erteleme. BG çok güzel bir ülke. Ben çift vatandaş olduğum için genellikle her sene giderim (bi bu sene gitmedim ). Gideceksen yaz aylarında git, gitmişken de Varna' yı görmeden gelme ...