Teşekkür ederim Ferdane ablacım, kitabıma dalmışım yine kusura bakmayın çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bol bol sıcak şeyler ve portakal suyu için; ben hastayken hep öyle yaparım
Sabır canım,olacak inşallah...
Gripte c vitamini kesinlikle alınmalı,kuşburnu iyi bir kaynak,ben günesin ve doğanında gribe iyi geldiğini düşünüyorum...Bugün şükürler olsun daha iyiyim.
Arkadaşlar ciddi salgın geliyor,kendinize dikkat edin ,sağlıklı ve iyi beslenin lütfen...Fırsat bulursam başlık açıp bu konu ile ilgili uzun uzun yazacağım...
edindiğim bilgilere göre aşı pek uygun değilmiş, buna karşın C vitamini takviyesi vitamin hali (doğal olanı özellikle ve antioksidan isim veremicem yasak sanırım ama çok önemli besin takviyeleri var kullanılması gereken
Fatoşcum treekinge gitmeden spora başlamalı,biliyorsun 3 haftadır halk oyununa gidip 3 saat ter atıyorum;yürüyüşte uygun ayakkabım,batonum ve kıyafetim de vardı bunlarda çok önemli...
Bu konuda daha 2 saat önce uzman doktorla konuştum birşey diyemedi,d vit duymadım ben...D vit güneşle çok iyi depolanır,eczanelerde kalsiyumla birlikte ilaçları var...Yeterli ve dengeli beslenmek her amandan daha önemli...
Fatoşcum treekinge gitmeden spora başlamalı,biliyorsun 3 haftadır halk oyununa gidip 3 saat ter atıyorum;yürüyüşte uygun ayakkabım,batonum ve kıyafetim de vardı bunlarda çok önemli...
2-3 ay kadar önce eski gittiğim spor salonuna gitmiştim, hocaya durumumdan bahsettim haliyle, hani daha hafif hareketler yaptırır bana diye ama hoca beni kabul etmedi . Kılık kıyafet, batondu, ayakkabıydı konusunda da bir eksiğim yok çok şükür. En yakın zamanda gitmem gerek zaten doktora, tekrardan konuşacağım onunla bu konuyu.