Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,000,981

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kaçak çaya bayılıyorum....Ş.Urfa' da alıştım, halen oradaki arkadaşlarım yollar...Bak şimdi daha çok canım çekti..

Yaklaşık 2 sene kadar kaldım...Görev sayılır....Akçakalede kalmıştım....Halen görüşürüm oradaki arkadaşlarla, bazen ziyarete de gittiğim olmuştur...Ama Çay, İsot ve yöresel yemeklerini unutamam (Tabi dostlarımıda), Karnım mı acıktı ne? ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41292.msg432681#msg432681
Domuz gribi ile ilgili bilgiler yazdığım link...

Okudum...Paylaşım için Teşekkür edecektim, fakat kilitliydi....

Düğün evi olması nedeni ile sade kazan kebabı,karışık kazan kebabı,güveç ,kıyma var bekleriz....

skydiver26' Alıntı:
Okudum...Paylaşım için Teşekkür edecektim, fakat kilitliydi....
Bilgiler dağılmasın diye ve arada yazabildiğim için kitlemiştim...Şimdi ve sonrasında açık artık...

Herhalde şu saatte bana yapılacak en büyük işkence bu olsa gerek....Ben öldüm beni Kazan kebabının yanına gömün... ;D

skydiver26' Alıntı:
Herhalde şu saatte bana yapılacak en büyük işkence bu olsa gerek....Ben öldüm beni Kazan kebabının yanına gömün... ;D
Yarına da kaldı ,bekleriz...Bu bilmeden yaptığım eziyet için size bari yemek ayırıp buzluğa koyayım ,Ankara-Bursa arasında tren seferleri başlamış ...

Ben yemek için sanırım Ankara-Bursa arasını göze alabilirim ama size afiyet olsun....Bu arada yemeklerin malzemeleri Ankaradan mı yoksa Urfadan mı geldi?

Onları bende bu sene (sanki her sene farklı oluyorda) Urfadan getirttim...

Ben acıktığımı söylemiştim...Ama hakikaten çok leziz oluyor....Yumurtalı çiğ köfte olsada yesek dimi ama... ;D ;D ;D