ooo ne iyi olurdu,diğerlerini değil ama yumurtalıyı ben ev dışında kendim de yapabiliyorum ,bir gün gezenbilir etkinliğinde yapalım olmazsa,sizde varken tabiii ....
Bugün 26 ekim 2 gündür ben yokum diyemi hiç biriniz yoksunuz.ben bu sıralar yine ara ara kaçamaklar yapacağım düğünümüz yaklaştı meşguluyet arttı. siz nelerle meşgulsunuz ki 2 gündür kimseler yok burada.
Hepinize sağlık ,sıhhat ve mutluluklar diliyorum.
Allah kolaylık versin Asiye Hanım . Bizim teftişler de Haziran - Temmuz - Ağustos ayları gibi olur her sene. Herkes yaz mod una girerken ben genellikle gerilim mod larında oluyorum o dönemlerde ...
Allah kolaylık versin Asiye Hanım . Bizim teftişler de Haziran - Temmuz - Ağustos ayları gibi olur her sene. Herkes yaz mod una girerken ben genellikle gerilim mod larında oluyorum o dönemlerde ...
Teşekkür ediyorum... Evraklara baktık sorunlu bişey görünmüyor ama tabii müfettiş bunlar yine de insan geriliyor... Bi korku sarıyor her an birşey çıkabilir mi diye... Yaz aylarında olması da ayrı bir sıkıntı gerçekten.. Sizin teftiş bitti yani bu durumda..