Ne mutlu sana ki Kemal abi bu günleri sağlık ve afiyet içerisinde görebiliyorsun.
Asıl mutluluk seni gelecekte bekliyor, Allah bir yastıkda kocatsın.
Bu mutlu gününde kalbimiz seninle abiciğim, tekrar hayırlı olsun düğününüz.
:'( :'( :'(
Hepinize vermiş olduğunuz moral için çok çok teşekkürler ediyorum.darısı bütün evlat sahibi olanların başına.hepinize ve tüm sevdikerlnize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Sizlerede günaydın
Ben evdeki karmakarışık bir ortamdan bir kaçamak yapıp ne var yok diye bakmaya geldim biraz dan gözümün nuru kızımı almaya gelecekler geçen yıl oğlumu güle oynaya evlendirdim ama kız vermek başka bir şeymiş. bu nasıl bir duygudur.bu nasıl haldir ilk kez yaşıyanlar için anlatılmaz diyorum.
Düğünümüz var bugün.
:'( :'( :'(
Hepinize vermiş olduğunuz moral için çok çok teşekkürler ediyorum.darısı bütün evlat sahibi ve bekar olanların başına.hepinize ve tüm sevdikerlnize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Evimin neşesi ,gürültüsü,eğlence deposu,müzik kutusu,cırcır böceğim,düşükçenelim,kendini ve beni kılıktankılağa sokan,evimizde,bahçemizde tiyatrolar çeviren,beni sürekli genç görmek isteyen,yaşlanmamı istemeyen,asker arkadaşım,daha neler neler canım kızımı veriyorum.yok başka çocuğumuz yok bitti. artık bundan sonraki mutluluğumuz onların mutluluğunu görmek olucak. herkese kesinlikle tavsiyem en az en az 3 çocuk olmalı diyorum tabii ki sağlıklı olmak şartı ile.
bu arada 15 gün sonrada erkek torun geliyor
Pek tabikii ona ne şüphe biz bu düşüncenin fevkinde bir aileyiz. fakat benim anlatmak istediğim yürekte oluşan açıklanamayan izahı mümkün olmayan duygulardır daha dün bile farkında değildim taki dün geceki kına gecesine ve az önce kuaföre gitmek için evden gelip aldıkları ana kadar. sanıyorum bu duygular ilerleyen saatlerde 15.30 sularında evden çıkarken zirve yapacak gibi görünüyor.
Pek tabikii ona ne şüphe biz bu düşüncenin fevkinde bir aileyiz. fakat benim anlatmak istediğim yürekte oluşan açıklanamayan izahı mümkün olmayan duygulardır daha dün bile farkında değildim taki dün geceki kına gecesine ve az önce kuaföre gitmek için evden gelip aldıkları ana kadar. sanıyorum bu duygular ilerleyen saatlerde 15.30 sularında evden çıkarken zirve yapacak gibi görünüyor.