Öğlen neşesimi ,öğlen arasımı ,öğlen kaçamağımı ,artık ne derseniz deyiniz. ama çok nefis olduğu bir gerçek. diğer bir konu benim şahsi inancıma göre bir gün bunlar ışınlanmaya başladığı zaman burada hazır bulunsun diye yolluyorum. dileyen canlı canlı da tadına bakabilir kapımız dostlara açık.
2 dakika önce çekilmiş bir foto asla montaj değildir.
Hücreleri (daha doğrusu fotonları) bir noktadan bir noktaya ışınlama yolu ile nakletmeyi çok önce bulmuşlar ama fotonların yapısı çok değişmiş.
İnsan hücresinde ya da diğer canlı hücrelerde bu durum (hücre yapısı) çok daha ileri aşamada olacağı için ışınlamayı sadece TV lerde göreceğiz ne yazık ki.?
Zamanda yolculuk yapılamayacağı gibi.
Hoş kağıt üzerinde zamanda yolculuk yapılır ama geri dönemezsiniz .
;D
Muratçığım kesiklile olucak. ama kesin olucak. hatta fazlası bile olucak. ama hem konuyu dağıtmamak adına hemde forum kurallarına aykırılığı nedeni ile burada kesmek zorundayım. ama nasıl sa msn de eklisiniz dilerseniz mail olarak izah edebilirim.
Atanın kaşığı kırılsın. heleki bana hiç yakışmaz yıllardır atmayı kendime bir türlü yakıştıramadım. çok espiritüelimdir ama asla atmam. ayrıca atmakla atmamayı birbirinden ayırarak yaparım sevgili muratçığım.
Not: Gençliğimden beri bütün savunduğum tezler doğru çıkmıştır ve bundan sonrada doğru çıkacaktır. çünkü kaynağım çok sağlam.