Hep birlikte sağlık,sıhhat ve mutluluklar ile...
Çok teşekkür ederim. eksik olmayın.
Yarın doğum günüme ait çok manidar resimlerimi burada sizler ile paylaşacağım.. akşam üstü çocuklarımın süprizi ile karşılaştım.
İyi olmaya çalışıyorum...Yoğun bir hafta geçirdikten sonra bomboş bir hafta sonu ve yine yoğun bir haftaya başlayan bir insan ne kadar iyiyse o kadar iyiyim işte....Sen nasılsın?
Tanışma bölümüne yazmıştım ama yine diyim
istanbuldanım bir anadolu lisesinde 2. sınıfı okuyorum siteye bayıldım bide açtığım iki konuya(bri kamp bölümde biri gezi planları) birer tanecik cevap gelse nasıl sevincem gerçi açalı 2 gün oldu ama heyecan işte =)
fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum ama yazılı haftasındayız bugün yine 2 tane sınavım var =)
en kısası bu saygılar..
istanbuldanım bir anadolu lisesinde 2. sınıfı okuyorum siteye bayıldım bide açtığım iki konuya(bri kamp bölümde biri gezi planları) birer tanecik cevap gelse nasıl sevincem gerçi açalı 2 gün oldu ama heyecan işte =)
fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum ama yazılı haftasındayız bugün yine 2 tane sınavım var =)
en kısası bu saygılar..
en kısası bu saygılar..
Teşekkürler
=) Benimki iyiydi hafta içinde günde 2 sınav olsanız sizde hafta sonuna aşık olurdunuz şimdi yeni bir hafta başlıyor bakalım bu hafta nasıl olcak...
Bende grip olmuşum ama normal olup olmadığını hala bilmiyorum...Belirtiler mevsimsel gribe benziyor ama insan ürküyor...Öğleden sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum....İnşallah normal griptir...