selam arkadaşlar fazla bakamıyorum siteye kusuruma bakmayın bu arada kemal abinin de dogum günü kutlu olsun gönül yaşım 25 hissediyorum demiş benim gönül yaşım daha 18 kemal abi sen yanmışın
selam arkadaşlar fazla bakamıyorum siteye kusuruma bakmayın bu arada kemal abinin de dogum günü kutlu olsun gönül yaşım 25 hissediyorum demiş benim gönül yaşım daha 18 kemal abi sen yanmışın
Merhabalar herkese, nasılsınız
sabah dörtte yıldızlara baktım öyle parlaktılar ki bugün güzel bir güns olacak der gibiydiler. İnşaallah herkesin dilekleri, hayalleri, hedefleri gerçekleşir
perihan ablam benimde ençok sevdigim şeylerden biri bir yaz gecesi çimenlerin üzerinden yıldızları seyretmek yanındada odun ateşi üzerinde demlenen bir çay oldumu ne güzeldir
Gittim, testlerimi yaptırdım ve ilaç kullanmaya başladım...En normalinden bir gripmiş...Şimdi de Nane Limon içiyorum, gripten korkmazsan buyur gel, taze taze yaptık içiyoruz....
Güzel iltifatın ve teklifin için çok teşekkür ederim...Hiç belli olmaz hanımla zaten uzun süredir konuşuyoruz bir yerlere kaçalım diye...Belki bir Trakya turu yaparız kısa süreli...Ama benim bir kötü huyum var beni kahveyle kandıramazsın...Gittiğim yerin mutlaka lezzetlerini tatmak isterim... ;D ;D Biraz yüzsüz müyüm neyim ben ya... ;D ;D