Günaydın Arkadaşlar....
Akşam yapılan sohbetlere şöyle bir göz gezdirdim tek kelimeyle harika muhabbet olmuş, Bilgisayarıma giren virüslerle bir haftadır verdiğim savaşı maalesef dün akşam kaybettim ve Bilgisayarım öldü....Yarın yeniden format atacağım ama tam randıman alasıya kadar sanırım sadece mesai saatlerimde muhabbete katılacağım....
peşehodka
Perihan Özcan-Silistra / Tekirdağ
Kamp II
Işık kalbinden eksik olmasın
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2009, 12:59:58 » Alıntı
ben araba istiyorum bi de hazır okumaya başlamışken ehliyet lütfen
valla tipo ya da razıyım (en son yani)
Perihan hanım bu nasıl oldu anlayamadım tipoya razıyım diyorsunuz.ama bizzat işçiliğini yaptığınız özel garajınızda son model bir araç görüyorum ahşap bölümünde.
umarım yarın bir açıklamada bulunursunuz.
Eskişehir'deki teyzem Bulgaristan'a gidip geliyor, o getirdi İlla ki gitmeye gerek yok, burada (Ankara'da) Pursaklar bütün göçmen doludur, oralardaki pazar ve dükkanlarda satılıyormuş, bir ara gidip çuvalla alacağım
Çok teşekkürler ben iyiyim tek sorun bu gezenbilir sayesinde gözlerim epeyce bozuldu dün gece sedat açıl beye masrafları kendisinden alacağımı söyledim. bin dokun bin ah misali oldu meğer oda aynı dertten muzdaripmiş.şimdi masrafları cepten karşılacağım eskiden henüz gezenbilire üye değilken bu kadar çok kalmazdım pc başında şimdi 7/ 24 gezenbilirdeyim neredeyse. isofroadta aktif olan göz doktor bir ahbabım var inşaallah pc yi yasaklamaz bana.şu yapacağım bazı işlerim var onlarıda halledince artık türkiye turu beni bekliyor o zaman sizlere her hafta ayrı bir bölgeden yazacağım inşaallah.
geçen gün bakın ata memleketim ile bir başlık açtım beklerim.