BG çok güzel, şirin bir ülkedir . Yazın yeşiliyle, mavisiyle, kışın beyazıyla mutlaka görülmesi gereken bir yer "bence" ... E senin de yakınların var madem orda, şart olmuş gitmek ...
cagdas90' Alıntı:
Valla bu gidişle olacak olan o Fatma ablacım.. Baba toprağına hasret mi çekiyorum ne ;D
BG çok güzel, şirin bir ülkedir . Yazın yeşiliyle, mavisiyle, kışın beyazıyla mutlaka görülmesi gereken bir yer "bence" ... E senin de yakınların var madem orda, şart olmuş gitmek ...
Gidip oraları görmek gerek Kilikadı, Dobruca, Tolbuhin, Pazarcık... Buralar gezi rotasının ana taşları
seyyah-34' Alıntı:
Çok teşekkürler ben iyiyim tek sorun bu gezenbilir sayesinde gözlerim epeyce bozuldu dün gece sedat açıl beye masrafları kendisinden alacağımı söyledim. bin dokun bin ah misali oldu meğer oda aynı dertten muzdaripmiş.şimdi masrafları cepten karşılacağım eskiden henüz gezenbilire üye değilken bu kadar çok kalmazdım pc başında şimdi 7/ 24 gezenbilirdeyim neredeyse. isofroadta aktif olan göz doktor bir ahbabım var inşaallah pc yi yasaklamaz bana.şu yapacağım bazı işlerim var onlarıda halledince artık türkiye turu beni bekliyor o zaman sizlere her hafta ayrı bir bölgeden yazacağım inşaallah.
geçen gün bakın ata memleketim ile bir başlık açtım beklerim.
Kemal abi, hiç koruyuculu ikinci bir cam denedin mi ? Bütün bilgisayarcılarda vardır, ekranın üstüne takıyorsun, bana çok faydası olmuştu tavsiye ederim
Kemal abi, hiç koruyuculu ikinci bir cam denedin mi ? Bütün bilgisayarcılarda vardır, ekranın üstüne takıyorsun, bana çok faydası olmuştu tavsiye ederim
Gidip oraları görmek gerek Kilikadı, Dobruca, Tolbuhin, Pazarcık... Buralar gezi rotasının ana taşları
yarın alırım inşaallah ama benim zorum gözlükleri gözümde bu kadar çok tutmamdan kaynaklanıyor.artı pc ekranı tabii ki. ama bahçeme yeşilliklerin içine gidince sorun kalmıyor ;D doğal alem ile sanal alemin dozunu bir tutturabilsek sorun kalmayacak ta !! ne güzel ve rahattım 3 ay bahçemde iken ah ah