Murat öz kardeşim zahmet etmişsin. katkılarından dolayı teşekkür ediyorum aslında benim sadece ışınlanmak diye bir hayalim yokki.. ışınlanmaktan tut ufo gerçeğine,eşyanın naklinden tut,çıkabilecek büyük savaşlara kadar.. dünyanın yakın zamanda çok ilginç bir o kadar garip ve hayret verecek doğa olaylarına daha sonrada dünyanın çok farklı bir konuma geçeçeği gerçeklere de inanıyor sadece inanamakla kalmıyor bu olacakaları bekliyorum.nerdenmi biliyorsun diyorsun kaynak çok sağlam hatta fırat ve dicle için çıkaçak savaşlara da hazır olmak lazım.. dahamı yoo burada kalanları paylaşma şansım yok malesef..
bir zaman sonra bu yazılarımıda taaaa derinliklerden bulup çıkaracak yine tut yapıştır yapacaksın. ama yinede mevlamız sonumuzu hayır eylesin.1999 depremini biz 1400 kusur seneden beri biliyorduk ama malesef anlatamadık bir zamanlar bende anlamayanlardadım hatta anlamak istemeyenlerden..
ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ediyorum eksik olma muratçığım.
te olmammı
1-oturunca koltuğunu ayarla
2-aynanı düzelt
3- yan aynanı yalancıktan düzelt
4- emniyet kemerini tak
5-sol sinyal ver
6-arabayı kaldır git ehliyetini al
te o kadar
te olmammı
1-oturunca koltuğunu ayarla
2-aynanı düzelt
3- yan aynanı yalancıktan düzelt
4- emniyet kemerini tak
5-sol sinyal ver
6-arabayı kaldır git ehliyetini al
te o kadar
annaa
te bak gitti 20 puan gördünmü
zaten kızıyordum adamlara yağ lambası yapmışlar şarj uyarı lambası yapmışlar yav az daha paraya kıyıp bi de el freni uyarı lambası yapsalar ya
annaa
te bak gitti 20 puan gördünmü
zaten kızıyordum adamlara yağ lambası yapmışlar şarj uyarı lambası yapmışlar yav az daha paraya kıyıp bi de el freni uyarı lambası yapsalar ya