Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 955,880

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Gucume gitti cidden hemserim ya,benim yerime oturan sahsin benden kucuk olduguna bile bahse girerdim,+18 yerlere kimlik gostermekten kurtulamadim bide otobus cikti,birseyde diyemedim yol boyu yedim kendi kendimi

loganrory' Alıntı:
Gucume gitti cidden hemserim ya,benim yerime oturan sahsin benden kucuk olduguna bile bahse girerdim,+18 yerlere kimlik gostermekten kurtulamadim bide otobus cikti,birseyde diyemedim yol boyu yedim kendi kendimi

Ya boşver takma kafana Bayram üzeri ufak tefek aksilikler olabiliyor...Yorucu da olsa sağ salim gitmişsin ya....Dönüş biletini şimdiden alsaydın... ;D ;D ;D

Dönüş günün uyarsa biz Bursa'ya kadar alabiliriz seni, buradan otobüs bulmakta sorun olmaz...Ne güzel misafirimiz olursun...

Sagol hemserim 4.gunu direk istanbula aldim bileti,ordan gececegim corluya.Bi gunde orda bayram yapayim,bakayim nasil oluyormus.

loganrory' Alıntı:
Sagol hemserim 4.gunu direk istanbula aldim bileti,ordan gececegim corluya.Bi gunde orda bayram yapayim,bakayim nasil oluyormus.

Teklifimde çok samimiyim, Çorlu' yu hep görüyorsun nasılsa gel Bursa' da bayramı gör...Uludağ' a da götürcem bak... ;D ;D

loganrory' Alıntı:
Beni bir Uludagla kandiramazsin baska zaman umarim sali okul olmasa amenna (bknz. Beni bir cayla kandiramazsiniz)

Uludağ açılımını bir düşün istersen karda mangal, zirve, kayak... v.s v.s...

Arkadaşlar ,bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım....

Laptop ve modemde ssıkıntı olduğu için foruma giremiyordum ama bayram nöbetcileri ile burayı yalnız bırakmam artık...

Değerli arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlar esenlikler dilerim

Hepinizin bayramını kutlarım arkadaşlar. Hayırlı bayramlar.