Tatil çok iyi geldi, ama dönüş biraz zorluyor... Sanırım Bursa' da Bayram güzel geçmiş ama içerisinde ben yoktum....1.gün Bursa' daydım Kurban kesip, cumaya yetişmek için çok koşturdum...Öğleden sonra' da misafir, ama 2.günden sonra ben deyim yerindeyse sırra kadem bastım....Hem bana hemde çocuklara bu tatil çok iyi geldi....Asıl sen neler yaptın, görüşemiyoruz valla özletiyorsun kendini...Arayı bu kadar açma...
Tatil çok iyi geldi, ama dönüş biraz zorluyor... Sanırım Bursa' da Bayram güzel geçmiş ama içerisinde ben yoktum....1.gün Bursa' daydım Kurban kesip, cumaya yetişmek için çok koşturdum...Öğleden sonra' da misafir, ama 2.günden sonra ben deyim yerindeyse sırra kadem bastım....Hem bana hemde çocuklara bu tatil çok iyi geldi....Asıl sen neler yaptın, görüşemiyoruz valla özletiyorsun kendini...Arayı bu kadar açma...
Kaçmak en iyisi oluyor,ama sen bu arada görevlerini de ihmal etmemeişin ne güzel...
Bizde de örf ve ananeler hala korunuyor,kurban kesimi ilk günü gece saat 2 ye kadar sürdü(ailemin bayanları hep hasta olunca annem ve bana işler kaldı ),2. ve 4.gün bayram misafirliğine gidiş ve gelişlerle hareketli saatler geçirdik ama ben yorgun ama huzurluyum....
Artık arayı açmamaya çalışacağım,yokluğunuzu çok hissettim....
Sanırım İnternete giriş saatlerimiz uymuyor...Gündüz tamamen burdayım ama akşamları internete giremiyorum...Hatlar bu aralar çok berbat, sen neler yaptın bu arada Fatoş....