loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 21 Ara 2009 #14,785 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tünaydın herkese...Kahvaltılar,helvalar yine süper başlamışsınız güne,ne güzel
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tünaydın herkese...Kahvaltılar,helvalar yine süper başlamışsınız güne,ne güzel
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ara 2009 #14,786 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol Fatma, Adaşını küstürdük gibi.
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 21 Ara 2009 #14,787 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok ya küsmemiştir o, sizde daha kargalar yüzünü göstermeden kahvaltıya oturmuşsunuz geç kalır tabi Birazdan bir öğlen kahvesi isteriz,kırmaz yapar Fatoş abla
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok ya küsmemiştir o, sizde daha kargalar yüzünü göstermeden kahvaltıya oturmuşsunuz geç kalır tabi Birazdan bir öğlen kahvesi isteriz,kırmaz yapar Fatoş abla
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ara 2009 #14,788 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Öğlen Neşesi ; Kokoşluk 10 günlük tatile 2 dolu valizle çıkmama kocamın yorumu; "Hayırdır Paris Hilton, turneye mi çıkıyorsun?"
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Öğlen Neşesi ; Kokoşluk 10 günlük tatile 2 dolu valizle çıkmama kocamın yorumu; "Hayırdır Paris Hilton, turneye mi çıkıyorsun?"
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ara 2009 #14,789 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bursa'ya gelirseniz (Rüyanızda yani) villamızda konaklamayı unutmazsınız umarım. ;D Bakınız; [attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bursa'ya gelirseniz (Rüyanızda yani) villamızda konaklamayı unutmazsınız umarım. ;D Bakınız; [attachment=1]
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 21 Ara 2009 #14,790 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Villa süpermiş adaş, nerde bu villa? Bu arada kahveler nerde kaldı Turta oldu..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Villa süpermiş adaş, nerde bu villa? Bu arada kahveler nerde kaldı Turta oldu..
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ara 2009 #14,791 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kestel'den yukarıya devam edince Saitabat Köyü ilerisinde kalıyordu. Şelalenin yakınlarında. [attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kestel'den yukarıya devam edince Saitabat Köyü ilerisinde kalıyordu. Şelalenin yakınlarında. [attachment=1]
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 21 Ara 2009 #14,792 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yeride çok güzelmiş adaş, Kahvelerde benden olsun bugün;
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ara 2009 #14,793 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler.
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 21 Ara 2009 #14,794 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Afiyet Olsun, birgün senin Villanın verandasında götürürüz bakarsın
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Afiyet Olsun, birgün senin Villanın verandasında götürürüz bakarsın
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 21 Ara 2009 #14,795 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hani benim kahvem diyesim var ama "geç kaldın" cevabı alırım diye susuyorum...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hani benim kahvem diyesim var ama "geç kaldın" cevabı alırım diye susuyorum...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ara 2009 #14,796 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Odun Ateşinde pişen bir Türk Kahvesi ister misin.? [attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Odun Ateşinde pişen bir Türk Kahvesi ister misin.? [attachment=1]
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 21 Ara 2009 #14,797 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İsterim tabii ki ...
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 21 Ara 2009 #14,798 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş bunu gönderecektim sana ama adaşım kahveside buram buram koktu...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş bunu gönderecektim sana ama adaşım kahveside buram buram koktu...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 21 Ara 2009 #14,799 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben hepsini içerim, siz yapın yeter ki. Bu gün benim işler epey yoğun, elim değmiyor kahve yapmaya...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben hepsini içerim, siz yapın yeter ki. Bu gün benim işler epey yoğun, elim değmiyor kahve yapmaya...
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 21 Ara 2009 #14,800 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Ben hepsini içerim, siz yapın yeter ki. Bu gün benim işler epey yoğun, elim değmiyor kahve yapmaya... Genişletmek için tıkla ... Herşeyi devletten beklemeye alışmada
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Ben hepsini içerim, siz yapın yeter ki. Bu gün benim işler epey yoğun, elim değmiyor kahve yapmaya... Genişletmek için tıkla ... Herşeyi devletten beklemeye alışmada