dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 3 Haz 2008 #1,521 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat; Esraya senin büyüteci yollasana ya ;D şimdi o hamburgere bakamıyorum yani o nasıl birşeydir ya
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat; Esraya senin büyüteci yollasana ya ;D şimdi o hamburgere bakamıyorum yani o nasıl birşeydir ya
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Haz 2008 #1,522 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Muratcım buna kesinlikle hayır demem Hıımmm çok lezzetli süpersin valla Genişletmek için tıkla ... Daha yakından dikkatlice bakar mısın Esra.? Yılanı farketmedin mi hamburger ekmeği içersinde ki.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Muratcım buna kesinlikle hayır demem Hıımmm çok lezzetli süpersin valla Genişletmek için tıkla ... Daha yakından dikkatlice bakar mısın Esra.? Yılanı farketmedin mi hamburger ekmeği içersinde ki.
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 3 Haz 2008 #1,523 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet Farkettim ne güzel işte hımmm nasılda lezzetlidir olsada yesek
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet Farkettim ne güzel işte hımmm nasılda lezzetlidir olsada yesek
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 3 Haz 2008 #1,524 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muratcım Bi dağcı yemek seçmez dağda aç kaldığnda sen yemedinmi sanki Bende şimdiden hazırlık yapıyorum işte
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muratcım Bi dağcı yemek seçmez dağda aç kaldığnda sen yemedinmi sanki Bende şimdiden hazırlık yapıyorum işte
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 3 Haz 2008 #1,525 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hımm Murat işin ucunda yılan yemek varsa ben yokum bu işte ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hımm Murat işin ucunda yılan yemek varsa ben yokum bu işte ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Haz 2008 #1,526 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Muratcım Bi dağcı yemek seçmez dağda aç kaldığnda sen yemedinmi sanki Bende şimdiden hazırlık yapıyorum işte Genişletmek için tıkla ... Kertenkeleyi tercih ederim Esra, Saf protein neredeyse.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Muratcım Bi dağcı yemek seçmez dağda aç kaldığnda sen yemedinmi sanki Bende şimdiden hazırlık yapıyorum işte Genişletmek için tıkla ... Kertenkeleyi tercih ederim Esra, Saf protein neredeyse.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Haz 2008 #1,527 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dilemma' Alıntı: hımm Murat işin ucunda yılan yemek varsa ben yokum bu işte ;D Genişletmek için tıkla ... Ebru , Yılanlar Omurgasız hayvanlar sınıfına girdiği içinde vücutlarında fazla sinir olmaz sanırım etleri daha kaliteli olma ihtimali var.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dilemma' Alıntı: hımm Murat işin ucunda yılan yemek varsa ben yokum bu işte ;D Genişletmek için tıkla ... Ebru , Yılanlar Omurgasız hayvanlar sınıfına girdiği içinde vücutlarında fazla sinir olmaz sanırım etleri daha kaliteli olma ihtimali var.
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 3 Haz 2008 #1,528 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tamam Muratcım kertenteleyide deneriz ne yapalım senin hatırına çiğ et bile yenir yani ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tamam Muratcım kertenteleyide deneriz ne yapalım senin hatırına çiğ et bile yenir yani ;D
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 3 Haz 2008 #1,529 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Ebru , Yılanlar Omurgasız hayvanlar sınıfına girdiği içinde vücutlarında fazla sinir olmaz sanırım etleri daha kaliteli olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla ... o zaman önce sen ye sana birsey olmasa ve tadı güzelse tamam dır ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Ebru , Yılanlar Omurgasız hayvanlar sınıfına girdiği içinde vücutlarında fazla sinir olmaz sanırım etleri daha kaliteli olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla ... o zaman önce sen ye sana birsey olmasa ve tadı güzelse tamam dır ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Haz 2008 #1,530 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dilemma' Alıntı: o zaman önce sen ye sana birsey olmasa ve tadı güzelse tamam dır ;D Genişletmek için tıkla ... Tabii ızgara yılandan sana birşey kalırsa. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dilemma' Alıntı: o zaman önce sen ye sana birsey olmasa ve tadı güzelse tamam dır ;D Genişletmek için tıkla ... Tabii ızgara yılandan sana birşey kalırsa. ;D
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 3 Haz 2008 #1,531 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) neyse sen yılanı falan bırakta ögle yemegını gonder bakıyım bıze yıne neler yiyeceksın sen agzının tadını biliyorsun yemezsın öyle sürüngen falan ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) neyse sen yılanı falan bırakta ögle yemegını gonder bakıyım bıze yıne neler yiyeceksın sen agzının tadını biliyorsun yemezsın öyle sürüngen falan ;D
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 3 Haz 2008 #1,532 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Oooo bakıyıorumda herkes yılana sarılmış bi vaziyette hani tiksiniyodunuz ıyyyy diyodunuz iştahınızı açtım galiba ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Oooo bakıyıorumda herkes yılana sarılmış bi vaziyette hani tiksiniyodunuz ıyyyy diyodunuz iştahınızı açtım galiba ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Haz 2008 #1,533 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dilemma' Alıntı: neyse sen yılanı falan bırakta ögle yemegını gonder bakıyım bıze yıne neler yiyeceksın sen agzının tadını biliyorsun yemezsın öyle sürüngen falan ;D Genişletmek için tıkla ... Buyru Öğle Yemeğiniz Ebru ve Esra Hanımlar , Tek tabağı paylaşırsınız umarım. Biri Bira mı dedi.? Birayı da iki küçük kupaya aktarmalısınız. Yaşınızda küçük he he.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) dilemma' Alıntı: neyse sen yılanı falan bırakta ögle yemegını gonder bakıyım bıze yıne neler yiyeceksın sen agzının tadını biliyorsun yemezsın öyle sürüngen falan ;D Genişletmek için tıkla ... Buyru Öğle Yemeğiniz Ebru ve Esra Hanımlar , Tek tabağı paylaşırsınız umarım. Biri Bira mı dedi.? Birayı da iki küçük kupaya aktarmalısınız. Yaşınızda küçük he he.
EsR@ Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir-İstanbul 3 Haz 2008 #1,534 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tşk. ederim paylaşımcı insanlarız tabikide tabağımı seve seve ebruyla paylaşırım ama bira yetmez ya ben 2 tane alsam olmazmı Aşkolsun Muratcım Haziranda 25'i bitiricem dahada küçükmü diyosun bana ufalıyımda cebine gireyim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tşk. ederim paylaşımcı insanlarız tabikide tabağımı seve seve ebruyla paylaşırım ama bira yetmez ya ben 2 tane alsam olmazmı Aşkolsun Muratcım Haziranda 25'i bitiricem dahada küçükmü diyosun bana ufalıyımda cebine gireyim
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Haz 2008 #1,535 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Tşk. ederim paylaşımcı insanlarız tabikide tabağımı seve seve ebruyla paylaşırım ama bira yetmez ya ben 2 tane alsam olmazmı Aşkolsun Muratcım Haziranda 25'i bitiricem dahada küçükmü diyosun bana ufalıyımda cebine gireyim Genişletmek için tıkla ... 25 ile büyükseniz , ben 36 ile dede oluyorum herhalde.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) EsR@' Alıntı: Tşk. ederim paylaşımcı insanlarız tabikide tabağımı seve seve ebruyla paylaşırım ama bira yetmez ya ben 2 tane alsam olmazmı Aşkolsun Muratcım Haziranda 25'i bitiricem dahada küçükmü diyosun bana ufalıyımda cebine gireyim Genişletmek için tıkla ... 25 ile büyükseniz , ben 36 ile dede oluyorum herhalde.
dilemma Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer sinop 3 Haz 2008 #1,536 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) teşekkürler Murat cok leziz görünüyor biraya gelince ben içki kullanmıyorum Esra doya doya içebilirsin ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) teşekkürler Murat cok leziz görünüyor biraya gelince ben içki kullanmıyorum Esra doya doya içebilirsin ;D