gulsahgulteki Kamp I Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 Yer Kayseri 10 Şub 2010 #15,633 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) haklısın ama bu seferlikde böle olsun diye düşündüm bizim yürüyüş her hafta pazar günleri bundan sonra bol doğa atarım ızmn TezzMertek' Alıntı: Acele işe biri karışıyordu. ;D Biraz daha dikkat ve daha fazla çevre fotoğrafı rica ederiz. Sporcular gelip geçici doğa her zaman kalıcıdır Gülşah. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) haklısın ama bu seferlikde böle olsun diye düşündüm bizim yürüyüş her hafta pazar günleri bundan sonra bol doğa atarım ızmn TezzMertek' Alıntı: Acele işe biri karışıyordu. ;D Biraz daha dikkat ve daha fazla çevre fotoğrafı rica ederiz. Sporcular gelip geçici doğa her zaman kalıcıdır Gülşah. Genişletmek için tıkla ...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Şub 2010 #15,634 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemedim içmedim, aradım taradım ve sonunda buldum... ;D fidanlar fidanı arwin' e ait bir foto... ;D ;D ;D spora ihtiyacı var mı yok mu hep beraber karar verelim... ;D ;D ;D [attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemedim içmedim, aradım taradım ve sonunda buldum... ;D fidanlar fidanı arwin' e ait bir foto... ;D ;D ;D spora ihtiyacı var mı yok mu hep beraber karar verelim... ;D ;D ;D [attachment=1]
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Şub 2010 #15,635 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hala uyanamadın dimi herkesin üstünde mont var bende de iki kat içlik.. Sen ne kadar fesat oldun yaw. ;D ;D Senden zayıfım işte...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hala uyanamadın dimi herkesin üstünde mont var bende de iki kat içlik.. Sen ne kadar fesat oldun yaw. ;D ;D Senden zayıfım işte...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Şub 2010 #15,636 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tabiiiiiii caaannııımmmm... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Şub 2010 #15,637 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Göbek daha önde ama. İleri viteste gibi duruyor sanki
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Şub 2010 #15,638 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Tabiiiiiii caaannııımmmm... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hatta ağrıyan belim için korse bile var.. Sen de şu yememiş içmemiş halinin resimlerini koysana bir bakalım, kurbanda kaç hisse eder... ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Tabiiiiiii caaannııımmmm... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hatta ağrıyan belim için korse bile var.. Sen de şu yememiş içmemiş halinin resimlerini koysana bir bakalım, kurbanda kaç hisse eder... ;D ;D ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Şub 2010 #15,639 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Korse mi var.?
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Şub 2010 #15,640 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Korse mi var.? Genişletmek için tıkla ... Evettttt ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Korse mi var.? Genişletmek için tıkla ... Evettttt ;D ;D
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 10 Şub 2010 #15,641 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: Evettttt ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Sen iyice yaşlanmısın beya
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: Evettttt ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Sen iyice yaşlanmısın beya
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Şub 2010 #15,642 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Korse var ise fotoğrafa görünen göbek 10 cm daha dışarda olması gerekir doğal halinde. O zaman hep beraber söylememiz gereken nakarat.; Koş Ahmet Koş. Topu tut Ahmet. Tut topu Ahmet. Koş Ahmet Koş. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Korse var ise fotoğrafa görünen göbek 10 cm daha dışarda olması gerekir doğal halinde. O zaman hep beraber söylememiz gereken nakarat.; Koş Ahmet Koş. Topu tut Ahmet. Tut topu Ahmet. Koş Ahmet Koş. ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Şub 2010 #15,643 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bence de... ;D ;D ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Şub 2010 #15,644 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Siz üçünüz var ya ... ;D ;D madara ettiniz beni, sakın gözüme gözükmeyin.. ??? ;D Benim en iyi arkadaşım Asiye zaten...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Siz üçünüz var ya ... ;D ;D madara ettiniz beni, sakın gözüme gözükmeyin.. ??? ;D Benim en iyi arkadaşım Asiye zaten...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Şub 2010 #15,645 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Asiye benim de en iyi arkadaşım. Hele bir de sucuklar, sarmalar söz konusu olunca Asiye yi bir başka seviyorum... ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Asiye benim de en iyi arkadaşım. Hele bir de sucuklar, sarmalar söz konusu olunca Asiye yi bir başka seviyorum... ;D ;D ;D ;D ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 10 Şub 2010 #15,646 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Belli belli Arkadaşının ismini heceleyelim. Asi - Ye. Hem isyankar , hem de ye Asileri fırında mı pişiriyorsunuz.? Yoksa düdüklü de mi.? ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Belli belli Arkadaşının ismini heceleyelim. Asi - Ye. Hem isyankar , hem de ye Asileri fırında mı pişiriyorsunuz.? Yoksa düdüklü de mi.? ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Şub 2010 #15,647 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Asiye benim de en iyi arkadaşım. Hele bir de sucuklar, sarmalar söz konusu olunca Asiye yi bir başka seviyorum... ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Anlaşabileceğimiz bir nokta çıktı sonunda.. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Asiye benim de en iyi arkadaşım. Hele bir de sucuklar, sarmalar söz konusu olunca Asiye yi bir başka seviyorum... ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Anlaşabileceğimiz bir nokta çıktı sonunda.. ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Şub 2010 #15,648 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Belli belli Arkadaşının ismini heceleyelim. Asi - Ye. Hem isyankar , hem de ye Asileri fırında mı pişiriyorsunuz.? Yoksa düdüklü de mi.? ;D Genişletmek için tıkla ... Hele bir misafir olalım da sonra derim gerisini..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Belli belli Arkadaşının ismini heceleyelim. Asi - Ye. Hem isyankar , hem de ye Asileri fırında mı pişiriyorsunuz.? Yoksa düdüklü de mi.? ;D Genişletmek için tıkla ... Hele bir misafir olalım da sonra derim gerisini..