KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkdaşlar merhaba elimizde bir seri 2-a vardı (facebooktan takip eden arkadaşlar çalışmaları inceliyordur zaten) bunun motor yapısı değişeceği için önce on kısmını defendere çevirdik yetmedi kapıları da çevirelim dedik ( çalışmaları devam ediyor ) elimizde bir adet defender konsol var bunu uydurmak istiyorum daha önceden böyle bir çalışma içine girmiş arkadaşlar var mı? bu konu ile ilgili fotoğraf video yada bilgi belge herhangi bir şeye sahip olan var mı? yardıma ihtiyacım var...
ben kahveye gitmem gece hayatım yok içkiyi bir tek evde içerim oyun desen tavla okey dışında bişey bilmem şimdi hazır yapılı bir araç alırsam ben ne yapacağım
bir hafta sonu keyfimiz var oda araçlarla uğraşmak onuda elimden alma bari valla gider isuzu konsol bağlarım
ben kahveye gitmem gece hayatım yok içkiyi bir tek evde içerim oyun desen tavla okey dışında bişey bilmem şimdi hazır yapılı bir araç alırsam ben ne yapacağım
bir hafta sonu keyfimiz var oda araçlarla uğraşmak onuda elimden alma bari valla gider isuzu konsol bağlarım
Yav Defender al yeni model torpido takarsın. Maksat eziyetse land Roverda eziyet bitmez zaten. Buna ne yaparsan yap hem orjinallik bozulacak hem de sonuç Defender olmayacak.
Yav Defender al yeni model torpido takarsın. Maksat eziyetse land Roverda eziyet bitmez zaten. Buna ne yaparsan yap hem orjinallik bozulacak hem de sonuç Defender olmayacak.
zate amaç defender yapmak değil serifender yapmak.....
muhtemelen yürüyenlerle de oynanacak bu nedenle cokta önemli değil haaa bu aracı almadan önce bir defender gelseydi elime zaten onunla uğraşırdım ama o arada bu geldi yazık yıllardır bekleyip duruyordu sırasını sen gelme mi diyeydimmmm