İki tane Land arasında kaldım.bitanesi 74 model ön ızgara yeni modellerdeki gibi düz geliyor aracın motoru yeni toplanmış üstünde çıkartılabilen bıranda var ve kaporta pek iyi durumda değil.motorunun oynanmış olması kafamı karıştırdı ama bana yakın olduğu için cazip geliyor.fiyatıda biraz uygun.
Diğer series 73 model kaporta ve motoru iyi durumda içe gömülü ön ızgara varki o benim daha çok hoşuma gidiyor hardtoplu sökülebilen tavan var ama fiyatı 74 modelden 1000 lira daha fazla ve 500 km uzakta.araba nakliye ücretleri ne kadar onuda bilmiyorum.74 modeli alıp kaportayı falan yaptırsam aradaki farkı kapatırmıyım? araba hakkındaki terimleri ve modeller arasındaki farkı pek bilmediğim için dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım
Aklımda hep bitane cj5 almak vardı ama bi tanıdığımın series ini kullanınca fikrim değişti.aracı alma isteğim biraz aceleye geldi yaza bi series le girmek istiyorum bu ara alıp yaza kadarda kendimce bişeyler yapıcam.bu küçük kardeşinize yardımcı olursanız size minnetkar kalırım...
teşekkürler
Diğer series 73 model kaporta ve motoru iyi durumda içe gömülü ön ızgara varki o benim daha çok hoşuma gidiyor hardtoplu sökülebilen tavan var ama fiyatı 74 modelden 1000 lira daha fazla ve 500 km uzakta.araba nakliye ücretleri ne kadar onuda bilmiyorum.74 modeli alıp kaportayı falan yaptırsam aradaki farkı kapatırmıyım? araba hakkındaki terimleri ve modeller arasındaki farkı pek bilmediğim için dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım
teşekkürler