Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması
okitay' Alıntı:
serieslerde orjinalden hidrolik direksiyon yok ve şaseleri hidrolik direksiyona göre yapılmamış binek araçların içinde levyeli hidrolik direksiyon olanlar bmw veya mersedes te var ikincielini bulması kolay ve fiyatları uygunoldugu için tercih ediliyor yok sa defenderinkini takardım.... benimkinde mersedes hidrolik direksiyonu var.......
valla ne desem bilemiyorum.şuan araştırma aşamasındayım.hangi kasanın olur. bu fark edermi etmezmi onuda bilmiyorum,montaj aşamasında sorun olurmu ?yinede bi işaret koyayım buraya .bu soruyu en iyi sreıese uygulama yapmış arkadaşlar cevap verebilir diye düşünüyorum.oktay bey uygulamış sanırım montajı kendisi yapmış.bilgi ve tecrübelerinden faydalanabiliriz.bir kaç kişi ile görüşüyorum.suriyeden sorduruyorum bakalım cevap bekliyorum.ona göre ben size dönerim.elinizdeki parça sıfırmı yoksa çıkmamı ? ilginiz için teşekkür ederim.
oktay naber?
koptuk iyice seri3'çülerin internet bağlantısı bitti galiba
bende bir lastik operasyonu planlıyorum
ama mevcut 6.50 16 özkalar çok yeni daha ve yerine ne yapsam bilemiyorum
senin aldığın 15'' cantlar kolay bulunabiliyor mu çok fiyatlı mı?
yoksa 7.50 16 ok144 ile devam etmek daha mı mantıklı
sonuçta ben taban genişliğini seninki kadar yapamam hidrolik yok
oktaycım güzel olmuş güle güle kullan arkadaşlar ince lastik geniş taban lastikten daha kolay döner diye bi kural yok ön düzeniniz düzenli ve iyi bir rot ayarı yapılmışsa geniş tabanlı lastikde kolayca kullanabilirsiniz bide sanılanın aksine ince lastikler geniştabanlılara oranla daha iyi yol tutuş sağlarlar
Arkadaşlar yeri mi degil mi ama bir sorum var.
33*10.5*15 lastik ebadı ufak da olsa sürtüyormuş iç kısma. Bu lastik ölçüsü normalinde hangi lastige denk gelir.Ben 265*85*15 gibi görüyorum bu ölçüyü yanılıyor muyum ?
onun yerine 31*10.5*15 iş görür mü ?.bu ölçüde 265*75*15 midir ?
Sentinel' Alıntı:
oktay naber?
koptuk iyice seri3'çülerin internet bağlantısı bitti galiba
bende bir lastik operasyonu planlıyorum
ama mevcut 6.50 16 özkalar çok yeni daha ve yerine ne yapsam bilemiyorum
senin aldığın 15'' cantlar kolay bulunabiliyor mu çok fiyatlı mı?
yoksa 7.50 16 ok144 ile devam etmek daha mı mantıklı
sonuçta ben taban genişliğini seninki kadar yapamam hidrolik yok
naber gerçekten koptuk iyice benim cantlar özel yapıtırılmış ben hazıra kondum ;D tanesini 300TL ye yaptırmış arkadaş ...7.50xR16 iyide araç yükseliyor dingiller kısa olunca hem hoş durmuyor fazlada kullanışlı degil viraj sıfır ya cantlara birşey yapmak lazım yada araya flanş atılmalı derim
muhtar iletişim' Alıntı:
oktaycım güzel olmuş güle güle kullan arkadaşlar ince lastik geniş taban lastikten daha kolay döner diye bi kural yok ön düzeniniz düzenli ve iyi bir rot ayarı yapılmışsa geniş tabanlı lastikde kolayca kullanabilirsiniz bide sanılanın aksine ince lastikler geniştabanlılara oranla daha iyi yol tutuş sağlarlar
mdr' Alıntı:
Arkadaşlar yeri mi degil mi ama bir sorum var.
33*10.5*15 lastik ebadı ufak da olsa sürtüyormuş iç kısma. Bu lastik ölçüsü normalinde hangi lastige denk gelir.Ben 265*85*15 gibi görüyorum bu ölçüyü yanılıyor muyum ?
onun yerine 31*10.5*15 iş görür mü ?.bu ölçüde 265*75*15 midir ?
okitay' Alıntı:
naber gerçekten koptuk iyice benim cantlar özel yapıtırılmış ben hazıra kondum ;D tanesini 300TL ye yaptırmış arkadaş ...7.50xR16 iyide araç yükseliyor dingiller kısa olunca hem hoş durmuyor fazlada kullanışlı degil viraj sıfır ya cantlara birşey yapmak lazım yada araya flanş atılmalı derim
valla özgür de yok ortalarda... herhalde geziyor
senin lastik cant süper oldu.
7.50 için dışa ofsetli cantlardan düşünüyorum
baklava dilimi gibi olanlar var ya beyaz renk
Sentinel' Alıntı:
valla özgür de yok ortalarda... herhalde geziyor
senin lastik cant süper oldu.
7.50 için dışa ofsetli cantlardan düşünüyorum
baklava dilimi gibi olanlar var ya beyaz renk
ofsetli cant takarsan çok keyifli olur