series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,692
Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

okitay' Alıntı:
serieslerde orjinalden hidrolik direksiyon yok ve şaseleri hidrolik direksiyona göre yapılmamış binek araçların içinde levyeli hidrolik direksiyon olanlar bmw veya mersedes te var ikincielini bulması kolay ve fiyatları uygunoldugu için tercih ediliyor yok sa defenderinkini takardım.... ;)benimkinde mersedes hidrolik direksiyonu var.......

Elimde 115 kasa mersedes hidrolik direksiyo kutusu var ilginerseniz yardımcı olabilirim. Görmek isterseniz Adıyaman K.Maraş arası fazla çekmez.

Etiketler

osman' Alıntı:
Elimde 115 kasa mersedes hidrolik direksiyo kutusu var ilginerseniz yardımcı olabilirim. Görmek isterseniz Adıyaman K.Maraş arası fazla çekmez.
valla ne desem bilemiyorum.şuan araştırma aşamasındayım.hangi kasanın olur. bu fark edermi etmezmi onuda bilmiyorum,montaj aşamasında sorun olurmu ?yinede bi işaret koyayım buraya .bu soruyu en iyi sreıese uygulama yapmış arkadaşlar cevap verebilir diye düşünüyorum.oktay bey uygulamış sanırım montajı kendisi yapmış.bilgi ve tecrübelerinden faydalanabiliriz.bir kaç kişi ile görüşüyorum.suriyeden sorduruyorum bakalım cevap bekliyorum.ona göre ben size dönerim.elinizdeki parça sıfırmı yoksa çıkmamı ? ilginiz için teşekkür ederim.

Hayır ,şıkma. Kendi aracım için almıştım ancak pompa yeri fazla tadilat gerektirince vazgeçtim. Zaten benim direksiyon series ler kadar sert değil.

Oktay abi yeni gördüm resimleri

Jant lastik çok süper yakışmış, çok da güzel olmuş güle güle bin abi

Darısı başımıza :smiley:

ozcour' Alıntı:
32" olunca standart aks ve diferansiyelleri fazla zorlamaz mı?
özgürcüm ben yeterince zorluyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım bakalım zaman gösterecek ;) ;D

oktay naber?
koptuk iyice seri3'çülerin internet bağlantısı bitti galiba:smiley:

bende bir lastik operasyonu planlıyorum
ama mevcut 6.50 16 özkalar çok yeni daha ve yerine ne yapsam bilemiyorum
senin aldığın 15'' cantlar kolay bulunabiliyor mu çok fiyatlı mı?
yoksa 7.50 16 ok144 ile devam etmek daha mı mantıklı

sonuçta ben taban genişliğini seninki kadar yapamam hidrolik yok:smiley:

oktaycım güzel olmuş güle güle kullan arkadaşlar ince lastik geniş taban lastikten daha kolay döner diye bi kural yok ön düzeniniz düzenli ve iyi bir rot ayarı yapılmışsa geniş tabanlı lastikde kolayca kullanabilirsiniz bide sanılanın aksine ince lastikler geniştabanlılara oranla daha iyi yol tutuş sağlarlar

Arkadaşlar yeri mi degil mi ama bir sorum var.

33*10.5*15 lastik ebadı ufak da olsa sürtüyormuş iç kısma. Bu lastik ölçüsü normalinde hangi lastige denk gelir.Ben 265*85*15 gibi görüyorum bu ölçüyü yanılıyor muyum ?

onun yerine 31*10.5*15 iş görür mü ?.bu ölçüde 265*75*15 midir ?

çok güzel olmuş. :smiley:

Nasıl hidroliğe çevirdiniz?

Sentinel' Alıntı:
oktay naber?
koptuk iyice seri3'çülerin internet bağlantısı bitti galiba:smiley:

bende bir lastik operasyonu planlıyorum
ama mevcut 6.50 16 özkalar çok yeni daha ve yerine ne yapsam bilemiyorum
senin aldığın 15'' cantlar kolay bulunabiliyor mu çok fiyatlı mı?
yoksa 7.50 16 ok144 ile devam etmek daha mı mantıklı

sonuçta ben taban genişliğini seninki kadar yapamam hidrolik yok:smiley:
naber gerçekten koptuk iyice ;) benim cantlar özel yapıtırılmış ben hazıra kondum ;D tanesini 300TL ye yaptırmış arkadaş ...7.50xR16 iyide araç yükseliyor dingiller kısa olunca hem hoş durmuyor fazlada kullanışlı degil viraj sıfır ya cantlara birşey yapmak lazım yada araya flanş atılmalı derim

muhtar iletişim' Alıntı:
oktaycım güzel olmuş güle güle kullan arkadaşlar ince lastik geniş taban lastikten daha kolay döner diye bi kural yok ön düzeniniz düzenli ve iyi bir rot ayarı yapılmışsa geniş tabanlı lastikde kolayca kullanabilirsiniz bide sanılanın aksine ince lastikler geniştabanlılara oranla daha iyi yol tutuş sağlarlar
teşekkür ederim

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar yeri mi degil mi ama bir sorum var.

33*10.5*15 lastik ebadı ufak da olsa sürtüyormuş iç kısma. Bu lastik ölçüsü normalinde hangi lastige denk gelir.Ben 265*85*15 gibi görüyorum bu ölçüyü yanılıyor muyum ?

onun yerine 31*10.5*15 iş görür mü ?.bu ölçüde 265*75*15 midir ?
yükseltme yapmazsanız 33'' sürter 32'' sürtme yapmaz ben şuan kulanıyorum bir sorun yok lastiklerim eskidiğinde 35'' takmayı düşünüyorum ;)

joerocker' Alıntı:
çok güzel olmuş. :smiley:

Nasıl hidroliğe çevirdiniz?
teşekkür ederim ;)power direksiyon montaj fotoları varda fırsat bulamuyorum yüklemeye... ;)

okitay' Alıntı:
naber gerçekten koptuk iyice ;) benim cantlar özel yapıtırılmış ben hazıra kondum ;D tanesini 300TL ye yaptırmış arkadaş ...7.50xR16 iyide araç yükseliyor dingiller kısa olunca hem hoş durmuyor fazlada kullanışlı degil viraj sıfır ya cantlara birşey yapmak lazım yada araya flanş atılmalı derim

valla özgür de yok ortalarda... herhalde geziyor:smiley:
senin lastik cant süper oldu.
7.50 için dışa ofsetli cantlardan düşünüyorum
baklava dilimi gibi olanlar var ya beyaz renk

Sentinel' Alıntı:
valla özgür de yok ortalarda... herhalde geziyor:smiley:
senin lastik cant süper oldu.
7.50 için dışa ofsetli cantlardan düşünüyorum
baklava dilimi gibi olanlar var ya beyaz renk
ofsetli cant takarsan çok keyifli olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR