Series

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERİ 3 109 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,906
Ynt: Series

ozcour' Alıntı:
Jantları boyamışız Oktay abi, maşallah seriesin çok güzel, ben de bi tane ekleyim bari :smiley:

Özgürcüm senin panzer de konuşuyor valla :smiley:
Arasıra facebookta bakıyorum fotolarına keyfim yerine geliyor.
Senin kasaya Britanya topraklarında "Razor Bonnet" diyorlarmış bir programda izledim :smiley:
Kaputun yuvarlatılmış olmaması nedeniyle

Etiketler

Sentinel' Alıntı:
Geçenlerde baktığım 76 series 3'te birşey farkettim
Ben series'e sığmıyorum:smiley:
Aracın şoför koltuğunun arkasında daha da geri gitmöesini engelleyen sac bir levha var
bunu kestirmek aracın deforme olmasına
kasanın yamulmasına neden olur mu? ???

tam olarak sökmek riskli. şu örneği bir inceleyin:

bulkhead_bar_1.jpg

arkadaşlar selamlar, daha önceki ricamı tekrarlıyorum. lütfen serieslerimizle ilgili tüm çalışmalarımızı ve sorunlarımızı yeni konu başlıkları altında açalım. böylece bizden sonrada bu bilgilerden faydalanmak istiyenlere iyi bir arşiv bırakalım. örneğin, modifiyelerimiz, ilgili arızalar ve çözümleri vs vs" aksi taktirde her türlü konuyu bu başlık altında konuşursak, 3 ay sonra işler çorbaya döner. teşekkür ederim.

menderessereflisan' Alıntı:
arkadaşlar selamlar, daha önceki ricamı tekrarlıyorum. lütfen serieslerimizle ilgili tüm çalışmalarımızı ve sorunlarımızı yeni konu başlıkları altında açalım. böylece bizden sonrada bu bilgilerden faydalanmak istiyenlere iyi bir arşiv bırakalım. örneğin, modifiyelerimiz, ilgili arızalar ve çözümleri vs vs" aksi taktirde her türlü konuyu bu başlık altında konuşursak, 3 ay sonra işler çorbaya döner. teşekkür ederim.
size sonuna kadar katılıyorum...fakat benim daha önceki paylaşımlarım diyer taraflarda kaldı modelatörden rica etlim hala seriese taşın madı... ;)

okitay' Alıntı:
barış merhaba hangi sitede bu resim

Selam Oktay,

Resim orjinal sağdan direksiyonlu, ben resmi simetrik çevirdim ve soldan direksiyon oldu :D ama yükleyemiyorum.
Link:
http://www.google.com.tr/imgres?q=Series+88%27%27&hl=tr&gbv=2&biw=1153&bih=697&tbm=isch&tbnid=U-wEYq3RGeDivM:&imgrefurl=http://thepinehurstlandroversociety.blogspot.com/2011/04/see-through-88.html&docid=KECe_ufYpEj0LM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-drSFvREvM0A/TaZCPmZlBtI/AAAAAAAAAeQ/a5WqnKLU0TA/s1600/5614016394_50bde7d64f_b.jpg&w=1024&h=764&ei=o55GT_LwBIeo8APtmMWlDg&zoom=1&iact=hc&vpx=677&vpy=138&dur=1252&hovh=194&hovw=260&tx=162&ty=118&sig=101930577226807633941&page=5&tbnh=146&tbnw=193&start=79&ndsp=20&ved=1t:429,r:13,s:79

suyabatmaz' Alıntı:
Çok ilginç bir durum.
Yine resim yükleyemiyorum.

Bende mi bir sorun var?

Gökmen, bu resimleri yüklerken herhangibir sorun oldu mu?
Resimleri farklı kaydet yapıp yüklüyorum (JPG) soyadı kullanmıyorsundur belki hiç sorun olmadı .

:smiley:

Arkadaşlar, nasıl resim yüklüyorusunuz? Ben hiçbir şekilde yükleyemiyorum.

Sürekli kullandığım üç bilgisayradan da (Biri Mac) olmuyor, olmuyor. Resim boyutları küçük, formatları Jpeg, 72 dpi. ???

Gökmen, bu aracın başka fotoları da var bende. Çok güzel olmuş 'RatRod' uygulaması. Resim yükleyebildiğim gün, şu yukarıdaki Series kesitinin soldan direksiyon halini de, benim aracın fotolarını da göndereceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR