Series lerin genel problemidir fren, o da 4 tekerin kampana olmasından kaynaklanıyor ve tabi ki westinghouse olmayışından. Arka frenler eğer borularda sıkıntı yoksa fren silindirinden kaçırıyordur mutlaka, değiştirince düzelir diye düşünüyorum. Eğer düzelmez ise ön fren silindirleri ve fren merkezi de ek olarak değiştirilebilir. (Çıkan silindirin fotoğrafını veya kendisini parça alacağınız yere yollayın araçlar eski olduğu için parça bulunamayınca farklı malzeler takılmış oluyor genelde) . Amortisör ve sinyal takımı rahatlıkla bulunabiliyor. Direksiyon bulunur diye tahmin ediyorum ama fiyatı herhalde yüksektir. Eğer bulamazsanız. Series e uygun bir direksiyon bulup mille birlikte frezeci de yeni diş çektirmek gerekir.
Göstergeleri ortaya alacağım. onu yapabilmek için ön hazırlığımı yaptım sizinde eğer öyle bir düşünceniz var ise ön göğüste az bir kaporta işi gerekiyor. aşağıda ki resimde de görüldüğü gibi 3 lerin göğüsünde orta da bombe bir alan var onu kesip orayı düzlemeniz lazım.
(Kırmızı ile işaretli bölge kesilip düzlenecek yer). Özoto dan Tümay'ın numarası 05069036660.
Ekli dosyayı görüntüle 53054